Detaljerede rapporter
med grafer
Skab de rapporter, som er interessante for dig - uanset om det er reservations-, salgs- eller lønstatestik. Rapporterne kan automatisk sendes til din mail ifølge en tidsplan.

Egne rapporter


Tilpasning

Tilpasning

Skab og tilpas rapporter som viser lige præcis de statistikker som du skal bruge. Når du først har opsat din rapport, kan du senere let hente den ud for en given periode.

Visuelt overblik

Visuelt overblik

Tilføj grafer til dine rapporter, så du let kan se fordeling eller udvikling af dine data. Aldrig har det været nemmere at lave så flotte og brugbare rapporter.

På tværs af kæde

På tværs af kæde

Når først en rapport er oprettet kan man let dele den med andre forretninger i kæden. På FlexyNet kan alle rapporter omdannes til sammenlignings-rapporter for hele kæden.

Konkurrencer

Konkurrencer

Lav let konkurrencer på lige nøjagtigt dine fokusområder. Konkurrencer kan køres overordnet for forretninger i en kæde, men også for personalet i den enkelte forretning.

Automatisk mail

Automatisk mail

Send f.eks. dine uge, måned eller kvartalsrapporter automatisk via mail, så du sikrer, at du altid får fuldt op på dine fokusområder. Eller send f.eks. resultatet af sidste uges konkurrence hver mandag.