FlexyPos, fremtidens
kasseaparat
Et Touch kassesystem som er let og hurtigt at bruge. Det klarer alt - lige fra gavekort og valuta til hurtig splitning af regninger. Bestem selv hvordan dine knapper og menuer skal være.

Kassesystem


Gavekort

Gavekort

Med kassesystemet har alt du skal bruge for at administrere gavekort - ligefra udskrivning af almindelige gavekort og kodning af magnet gavekort, til oversigt over aktuelle gavekort.

Sweetdeal og vouchers

Sweetdeal og vouchers

Integration med førende gavebevis udbydere (Sweetdeal.dk mm.) gør det let at tage imod gavebevis. Alle bevis valideres ved salg, så man undgår at bruge samme bevis 2 gange.

Gem regninger

Gem regninger

Med kassesystemet er det nemt at starte på en regning og gemme den til senere betaling. Der er ingen begrænsning på antallet af åbne regninger.

Integration til bogføring

Integration til bogføring

Integration til bogføringsprogrammer sparer dig for en masse tastearbejde og giver dig mulighed for præcist at vælge det kontonr. som salgene skal bogføres under.

TakeAway system

TakeAway system

Med en grafisk oversigt over din kapacitet, ved du præcis hvornår kundens mad er klar, så kunden undgår at vente. Hvis nødvendigt kan du let hæve eller sænke kapaciteten for dagen.

Håndholdte terminaler

Håndholdte terminaler

Terminalerne sparer tid ved at printe bestilllingsbonner direkte til køkkenet. Opsæt spørgsmål, så personalet altid husker at spørge om bøffen skal være rød, medium eller gennemstegt.