Fitness1

”Når vi har alt samlet i ét system, så sparer vi tid, vi sparer penge og det går hurtigere.”
Produkter brugt i denne case
FFitness

FlexyFitness

flexypos

FlexyPos

flexyloyalty

FlexyLoyalty

flexyplan

FlexyPlan

"Når vi har alt samlet i ét system, så sparer vi tid, vi sparer penge og det går hurtigere. "

Se videoen og hør medejer Michael Jessen beskrive hvorfor de har valgt FlexyFitness og hvad det giver kæden, som nu er kendt som FitnessX, af værdi.

 

"Vi bruger FlexyBox til vores medlemmer, så vi har styr på. hvem der er medlem, og hvilket medlemskab de har. Vi bruger det, så de kan booke hold og som regnskabssystem, hvor vi har fået lavet en integration til e-conomic. FlexyBox har løst et problem, vi havde tidligere, hvor vi havde et seperat vagtplansystem og et medlemssystem, der ikke synkroniserede. Det bedste ved FlexyFitness er, at det kører meget intuitivt for medlemmet, og at vi har samlet alt på et sted. Jeg vil anbefale FlexyBox fordi det er intuitivt over for medlemmet, vi har fået en fin løsning til vores bogføringssystem og vi har en vending-løsning til vores automater. Og de har været meget villige til at udvikle specialløsninger."

Michael Albeck Jessen
Medejer

Vi er der, også hvis det brænder på kl. 23.00

Vi kender konsekvenserne for din forretning og din kundeservice, hvis systemet slår knuder. Og det sker bare nogle gange, når man digitaliserer sin forretning. Vi har fri support alle hverdage fra kl. 9-16. Vagtelefonen er åben alle ugens dage fra 6-24. Uanset hvornår du ringer, møder du altid kompetente supportere, som kan hjælpe dig hurtigt videre.

Kontakt en supporter

Er du klar til at løfte din forretning? Vi er her for at hjælpe dig videre