Kuyashii

”FlexyBox opfylder alle de krav vi har til danne os et hurtigt og overskueligt indblik i driften af vores restauranter, på tværs af kæder og geografi."
Produkter brugt i denne case
flexypos

FlexyPos

FInven

FlexyInventory

flexyplan

FlexyPlan

flexytable

FlexyTable

Et overskueligt indblik i driften, på tværs af kæder og geografi

Kuyashii er en koncern med ca. 300 ansatte, som bl.a. driver kæderne Karma Sushi og VACA – Mexican Finger Food. Der er pt. 12 restauranter på landsplan, og forventningen er, at antallet vil stige over de næste par år med flere koncepter på vej samt ekspansion til udlandet. Kuyashii har valgt FlexyBox systemerne til at styre alt vedr. webshop, kassesystem, lagerstyring, bordbestilling, rapportering osv.

 ”FlexyBox opfylder alle de krav vi har til danne os et hurtigt og overskueligt indblik i driften af vores restauranter, på tværs af kæder og geografi. Med deres brede produktsortiment, er det ganske enkelt en komplet løsning vi får hos FlexyBox”, fortæller Frederik Louring-Andersen, CIO hos Kuyashii.

”Vi har anvendt FlexyBox siden 2014. I takt med at vores to restaurantkæder ekspanderede, var der behov for et POS-system, som kunne bruges på kædeplan, og endda i mere end én kæde ad gangen, samtidig med at det kunne administreres fra én enkelt lokation. Og det kunne FlexyBox.

FlexyBox systemerne er med til at løfte vores restauranter i hverdagen, bl.a. via et meget intuitivt brugerinterface, som gør det nemt for vores tjenere hurtigt at betjene kunderne. Det giver os ganske enkelt mulighed for at holde det høje serviceniveau, som vi gerne vil yde, også på travle dage. For mig som leder tilbyder FlexyBox en komplet løsning, som er med til at gøre det nemt at administrere og skabe et hurtigt overblik over driften i alle vores restauranter på én gang. Min oplevelse er, at der næsten er ubegrænsede muligheder i forhold til brugerdefineret opsætning. Det kan være tidskrævende at lære systemet at kende ud i alle krogene, hvis man er nysgerrig som jeg. Heldigvis har FlexyBox også den bedste support. De er tilgængelige på alle tidspunkter af døgnet, hvilket er en fordel for os, da vi hovedsageligt retter på problemer i opsætningen før restauranterne åbner, så alt kører som det skal, når servicen starter.”


Frederik Louring-Andersen
CIO 
Kuyashii

Vi er der, også hvis det brænder på kl. 23.00

Vi kender konsekvenserne for din forretning og din kundeservice, hvis systemet slår knuder. Og det sker bare nogle gange, når man digitaliserer sin forretning. Vi har fri support alle hverdage fra kl. 9-16. Vagtelefonen er åben alle ugens dage fra 6-24. Uanset hvornår du ringer, møder du altid kompetente supportere, som kan hjælpe dig hurtigt videre.

Kontakt en supporter

Er du klar til at løfte din forretning? Vi er her for at hjælpe dig videre