Digitale kassesystemer kan blive et krav i 2021. Er du klar?

Folketinget har netop vedtaget en ny lov, som allerede fra sommeren 2021 kan pålægge virksomheder at anvende et digitalt salgsregistreringssystem.

tænk-mand

Folketinget har netop vedtaget en ny lov, som allerede fra sommeren 2021 kan pålægge virksomheder at anvende et digitalt salgsregistreringssystem, hvis SKAT konstaterer en utilstrækkelig registrering af salgstransaktioner i den pågældende virksomhed. Formålet er at komme problemer med sorte penge i bl.a. restaurationsbranchen til livs.

Senest fra 2024 skal ALLE virksomheder indenfor restaurationsbranchen og andre udvalgte brancher have et digitalt salgsregistreringssystem.

Hos FlexyBox har vi længe været forberedt på vedtagelsen af denne lov, og vores systemer understøtter naturligvis de funktioner, der bliver lovpligtige ift. de nye krav. Det giver dig ro i sindet til at fokusere på at levere den bedste service til dine kunder.

Er du klar til at løfte din forretning? Vi er her for at hjælpe dig videre.

Vi er der, også hvis det brænder på kl. 23.00

Vi kender konsekvenserne for din forretning og din kundeservice, hvis systemet slår knuder. Og det sker bare nogle gange, når man digitaliserer sin forretning. Vi har fri support alle hverdage fra kl. 9-16. Vagtelefonen er åben alle ugens dage fra 6-24. Uanset hvornår du ringer, møder du altid kompetente supportere, som kan hjælpe dig hurtigt videre.

Kontakt en supporter
Kunderne fortæller

Vores succes afhænger af kundernes succes. Så kort kan det siges. Læs vores cases, hvor kunderne fortæller om, hvilket udbytte de har fået af vores forskellige løsninger.

Læs vores cases

Er du klar til at løfte din forretning? Vi er her for at hjælpe dig videre