Vi har fanget vores 6. gazelle i træk

 Vi er ydmyge og meget stolte af, at FlexyBox endnu en gang er blevet tildelt Børsens Gazelle!

børsen-gazelle

6. år i træk! Vi er ydmyge og meget stolte af, at FlexyBox endnu en gang er blevet tildelt Børsens Gazelle!

Den store efterspørgsel på vores systemer gør, at vi hele tiden kan udvikle platformen og tilbyde vores kunder de bedste forudsætninger for at optimere og samle deres forretning.

Vi har store ambitioner for systemets udvikling, og vi glæder os til at snart kunne løfte sløret for nogle de store projekter, som er blevet søsat indenfor det seneste år.

En stor tak til alle vores kunder, samarbejdspartnere og ikke mindst dygtige medarbejdere, som har gjort kåringen mulig for 6. gang.

Er du klar til at løfte din forretning? Vi er her for at hjælpe dig videre.

Vi er der, også hvis det brænder på kl. 23.00

Vi kender konsekvenserne for din forretning og din kundeservice, hvis systemet slår knuder. Og det sker bare nogle gange, når man digitaliserer sin forretning. Vi har fri support alle hverdage fra kl. 9-16. Vagtelefonen er åben alle ugens dage fra 6-24. Uanset hvornår du ringer, møder du altid kompetente supportere, som kan hjælpe dig hurtigt videre.

Kontakt en supporter
Kunderne fortæller

Vores succes afhænger af kundernes succes. Så kort kan det siges. Læs vores cases, hvor kunderne fortæller om, hvilket udbytte de har fået af vores forskellige løsninger.

Læs vores cases

Er du klar til at løfte din forretning? Vi er her for at hjælpe dig videre