Boulders logo

Boulders klatrehaller sparer tid på bogføring og øger omsætningen med Flexybox platformen.

Headerbillede for Boulders case side

”Generelt er det bare et sindssygt overskueligt system, som giver os styr på forretningen. Det er helt perfekt til vores behov!”

Martin Petersen
Direktør, Boulders
Avatar - Direktør, Martin Petersen

Boulders klatrehaller sparer tid på bogføring og øger omsætningen med Flexybox platformen.

Boulders har klatrehaller i København, Odense og Aarhus, og er du medlem ét sted, kan du frit benytte alle tre haller. Det stiller høje krav til administrationen og medlemsstyringen i en travl og aktiv hverdag.

I knap et år har FlexyMember og FlexyPOS dannet en solid platform for Boulders´ club management:

”Vi har især stor glæde af adgangskontrollen og medlemssystemet, som er trådløst forbundet til hinanden. Vores klubber har altid været baseret på en høj grad af tillid og fællesskab, og tidligere kunne man praktisk talt komme ind på sit glatte ansigt ­ – også selvom man havde opsagt sit medlemskab. Men det blev desværre misbrugt af og til. Efter vi fik opsat adgangskontrol med adgangskort via FlexyMember har vi virkelig kunne mærke det på omsætningen!

Fordi vores FlexyPOS kassesystem er integreret med medlemssystemet betyder det også, at indmeldinger, varekøb og kontingentopkrævninger er naturligt linket sammen. Det sparer os for en masse bogholdertid. Systemet taler sammen på tværs af vores tre haller, og det er en kæmpe fordel for en lille kæde som os.

Hos Boulders har vi mange deltidsansatte med forholdsvist få timer om ugen, og for dem er det super vigtigt, at det er et logisk og nemt system at betjene. Da vi havde brug for at få specialprogrammeret nogle rabatkapper i FlexyPOS, som skulle spare vores medarbejdere for unødige klik i kassesystemet, var supporten hurtige til at hjælpe, og vi fik en god løsning. Generelt er det bare et sindssygt overskueligt system, som giver os styr på forretningen. Det er helt perfekt til vores behov!”

Vi har disse produkter

Zullen we een oplossing voor je zoeken?

Neem contact met ons op als we u nieuwsgierig hebben gemaakt naar onze producten en voordelen door uw activiteiten in één systeem onder te brengen.
Het is niet bindend om een gesprek te hebben of een presentatie te boeken.

Bliv inspireret af andre fra samme branche

Vil du modtage vores nyhedsbrev?

Bliv klogere på Flexybox og vores løsninger.
Du vælger, hvilken branche du vil modtage nyheder om.

Mobil popup billede

Vil du modtage vores nyhedsbrev?

Bliv klogere på Flexybox og vores løsninger.
Du vælger, hvilken branche du vil modtage nyheder om.

Neem contact met ons op - we zijn er om je te helpen!