Prisoversigt

Alle vores løsninger er designet til at vokse sammen med din forretning. Start med en lille pakke, som klæder den lille forretning godt på til en effektiv hverdag. Eller gå all-in med en skræddersyet væg-til-væg løsning, som giver maksimalt overblik og digitalisering af din forretning.

FPos

FlexyPos

Komplet kasse- og forretningssystem til restaurationsbranchen, med fokus på højt serviceniveau, nem håndtering og mersalg.
Priser pr./md. fra 529,-
FFitness

FlexyFitness

Komplet club management system til fitnesscentre. Nem styring af medlemmer, hold- og vagtplaner, opkrævninger, nøgletal og dørkontrol.
Priser pr./md. fra 1195,-
FBook

FlexyBook

Komplet bookingsystem til aktivitetscentre, hvor du kan håndtere alle former for aktivitets- og ressourcebooking. Systemet finder selv den optimale plan for flere aktiviteter.
Priser pr./md. fra 1.545,-
FTable

FlexyTable

Nem og professionel online bordbooking. Finder automatisk det bedste bord ud fra selskabets størrelse og de øvrige reservationer på dagen.
Priser pr./md. fra 322,-

Har du brug for hjælp?

flexybox-background-pattern
FPlan

FlexyPlan

Vagtplanlægning og timeregistrering med hurtig og korrekt lønkørsel. Sparer tid, når medarbejderne selv planlægger vagter og ferieønsker hjemmefra.
Priser pr./md. fra 495,-
FLoyalty

FlexyLoyalty

Engagér og fasthold dine kunder med din egen white-label forretnings-app. Tilbyd et eksklusivt univers af bl.a. ekstraordinære tilbud, events, klippekort eller pointshop.
Priser pr./md. fra 322,-
FMenu

FlexyMenu

Elektronisk menukort. Tilbyd dine gæster en helt ny brugeroplevelse og frihed til fordybelse i et lækkert elektronisk menukort, uden ventetid på en tjener.
Priser pr./md. fra 430,-
FMedia

FlexyMedia

Skab liv, inspiration og mersalg med digitale info- og reklameskærme. Alle skærme styres individuelt fra ét centralt sted.
Priser pr./md. fra 145,-

Hvem er FlexyBox?

flexybox-background-pattern
FInven

FlexyInventory

Komplet lagerstyringssystem som giver et værdifuldt overblik lagerbeholdningen, og hjælper med at bestille nye varer. Scan og bestil via app’en, og hold lageret opdateret.
Priser pr./md. fra 322,-

Vi er der, også hvis det brænder på kl. 23.00

Vi kender konsekvenserne for din forretning og din kundeservice, hvis systemet slår knuder. Og det sker bare nogle gange, når man digitaliserer sin forretning. Vi har fri support alle hverdage fra kl. 9-16. Vagtelefonen er åben alle ugens dage fra 6-24. Uanset hvornår du ringer, møder du altid kompetente supportere, som kan hjælpe dig hurtigt videre.

Kontakt kundeservice
Kunderne fortæller

Vores succes afhænger af kundernes succes. Så kort kan det siges. Læs vores cases, hvor kunderne fortæller om, hvilket udbytte de har fået af vores forskellige løsninger.

Læs vores cases

Er du klar til at løfte din forretning? Vi er her for at hjælpe dig videre