bg-image

Vil du anbefale os?

Henvis en ny FlexyBox kunde og få 1 måneds gratis licens*!

 

Anbefalinger fra tilfredse kunder er den bedste omtale, vi kan få. Derfor vil vi også gerne belønne dig, hvis du vil anbefale os. Resulterer din henvisning i en ny FlexyBox-kunde, så kvitterer vi med gratis licens i en måned*, som du krediteres, når den nye kunde har underskrevet sin licenskontrakt.

 

Sådan gør du

Send din kundehenvisning inkl. kontaktoplysninger til vores salgsafdeling på salg@flexybox.com eller giv et kald på 70 60 60 49.

 

Vores salgsafdeling vil tage kontakt til din henvisning, og hvis din anbefaling efterfølgende bliver kunde, vil du blive kontaktet direkte af os.

 

Vilkår og betingelser er gældende. Se disse nedenfor.

Vilkår & betingelser

Kunden skal være en ny kunde. Dvs. kunden må ikke tidligere have været FlexyBox-kunde - hverken tidligere kunde med nyt CVR-nummer og samme navn eller tidligere kunde med nyt navn og samme CVR-nummer.

 

FlexyBox forbeholder sig ret til ikke at indgå i et kundeforhold med den henviste kunde, hvis det vurderes at kunden ikke er det rigtige match for FlexyBox. Ydermere forbeholder FlexyBox sig til enhver tid ret til at annullere henvisnings-programmet samt til at ændre disse vilkår og betingelser.

 

*Der kan krediteres op til kr. 4.000 ex. moms for 1 måneds licens.

Ring mig op
Kunderne fortæller

Vores succes afhænger af kundernes succes. Så kort kan det siges. Læs vores cases, hvor kunderne fortæller om, hvilket udbytte de har fået af vores forskellige løsninger.

Er du klar til at løfte din forretning? Vi er her for at hjælpe dig videre