Boulders

”Generelt er det bare et sindssygt overskueligt system, som giver os styr på forretningen. Det er helt perfekt til vores behov!”
Produkter brugt i denne case
FFitness

FlexyFitness

flexypos

FlexyPos

Boulders klatrehaller sparer tid på bogføring og øger omsætningen med FlexyBox platformen.

Boulders har klatrehaller i København, Odense og Aarhus, og er du medlem ét sted, kan du frit benytte alle 3 haller. Det stiller høje krav til administrationen og medlemsstyringen i en travl og aktiv hverdag. I knap et år har FlexyFitness og FlexyPOS dannet en solid platform for Boulders´ club management:

”Vi har især stor glæde af adgangskontrollen og medlemssystemet, som er trådløst forbundet til hinanden. Vores klubber har altid været baseret på en høj grad af tillid og fællesskab, og tidligere kunne man praktisk talt komme ind på sit glatte ansigt ­ – også selvom man havde opsagt sit medlemskab. Men det blev desværre misbrugt af og til. Efter vi fik opsat adgangskontrol med adgangskort via FlexyFitness har vi virkelig kunne mærke det på omsætningen!

Fordi vores FlexyPOS kassesystem er integreret med medlemssystemet betyder det også, at indmeldinger, varekøb og kontingentopkrævninger er naturligt linket sammen. Det sparer os for en masse bogholdertid. Systemet taler sammen på tværs af vores 3 haller, og det er en kæmpe fordel for en lille kæde som os.

 

Hos Boulders har vi mange deltidsansatte med forholdsvist få timer om ugen, og for dem er det super vigtigt, at det er et logisk og nemt system at betjene. Da vi havde brug for at få specialprogrammeret nogle rabatkapper i FlexyPOS, som skulle spare vores medarbejdere for unødige klik i kassesystemet, var supporten hurtige til at hjælpe, og vi fik en god løsning. Generelt er det bare et sindssygt overskueligt system, som giver os styr på forretningen. Det er helt perfekt til vores behov!”

Martin Petersen
Direktør, Boulders

Vi er der, også hvis det brænder på kl. 23.00

Vi kender konsekvenserne for din forretning og din kundeservice, hvis systemet slår knuder. Og det sker bare nogle gange, når man digitaliserer sin forretning. Vi har fri support alle hverdage fra kl. 9-16. Vagtelefonen er åben alle ugens dage fra 6-24. Uanset hvornår du ringer, møder du altid kompetente supportere, som kan hjælpe dig hurtigt videre.

Kontakt en supporter