Bowl'n'Fun logo

Bowl'n'Fun bracht al hun wensen bijeen in één enkel managementsysteem, dat overal voor zorgt

Headerbillede for Bowl'n'Fun case side

”FlexyBox voldoet gewoon aan al onze wensen”

Lene Høj Larsen

Directeur, Bowl’n’Fun

Avatar - Direktør, Bowl'n'Fun, Lene Høj Larsen
Lene Høj Larsen

Directeur

Bowl'n'Fun bracht al hun wensen bijeen in één enkel managementsysteem, dat overal voor zorgt.

Bowl’n’Fun is de grootste keten van bowling- en amusementscentra in Denemarken, met vestigingen in 16 steden op Funen, Jutland en Sjaelland.

Alle centra hebben hun eigen restaurant, The Grill, waar een goed gevuld buffet deel uitmaakt van de ervaring. Onze missie is: zorgen voor tevreden en blije gasten door een attente serviceverlening. De bedrijfssystemen van FlexyBox zijn een belangrijke basis voor de dagelijkse werkzaamheden zodat wij energie over hebben om invulling te geven aan onze missie.

“In onze centra bieden we naast bowlen een breed scala aan activiteiten, waaronder lasergames, kartbanen, midgetgolf, escape rooms en speelcentra. Bovendien ontvangen wij grote groepen voor kinderfeestjes en familieverjaardagen, vergaderingen, conferenties en kerstfeesten. Zo krijg je een indruk van een dagelijks leven waarin gestroomlijnde processen, gebruikersvriendelijkheid en overzicht essentieel zijn voor zowel gasten als medewerkers.

Wij hebben gekozen voor het volledige pakket met systemen van FlexyBox, dat al onze behoeften samenbrengt in één enkel managementsysteem dat overal voor zorgt. Niemand anders op de markt kan dat. En de afgelopen jaren heeft dit geleid tot sterke resultaten voor onze hele keten. Wij besparen bijvoorbeeld veel personele middelen met het online boeken en plannen van activiteitenpakketten en -flows die FlexyBook zelf berekent. Dit zou anders zeer veel tijd in beslag nemen en er is ervaren personeel voor nodig.

Het dienstenrooster in FlexyPlan optimaliseert onze arbeidskosten en maakt het voor het personeel supereenvoudig om zichzelf in te roosteren. Met FlexyMenu, een elektronisch menu, kunnen onze gasten vanaf tablets bij de bowlingbanen zelf hun eigen bestelling plaatsen. Dit heeft positieve gevolgen gehad voor de upselling, aangezien gasten niet op een ober hoeven te wachten of de baan hoeven te verlaten om bijvoorbeeld in het heetst van de strijd meer drankjes te bestellen. En zo kan ik door blijven gaan. FlexyBox voldoet gewoon aan al onze behoeften en het team erachter staat altijd klaar om de dialoog aan te gaan over de ontwikkeling van gloednieuwe functies.

De rapportagemogelijkheden in de systemen van FlexyBox zijn geweldig. Er kunnen rapporten worden opgesteld voor alle gewenste cijfers… en dat kunnen we bovendien zelf. Dit is cruciaal voor een bedrijf als het onze, waar we handelen op basis van cijfers die dagelijks worden bijgewerkt.

Onze FlexyBox-oplossing is geïntegreerd met meer dan 10 externe leveranciers en hun bedrijfssystemen, waaronder het salarissysteem, het financiële systeem, MobilePay, Verifone, de Gouden Gids, bowlingscoresystemen, telsystemen voor sterke drank, het telsysteem van Carlsberg voor bier/frisdrank, aanbiedingenproviders… noem maar op – en het werkt gewoon. Het geheel is ook goed beheersbaar en onze medewerkers kunnen er prima mee werken. Dat is ook belangrijk in een druk bedrijf als het onze.

Met een systeem dat zo groot is als het systeem dat wij hebben gekozen, zullen we vast en zeker af en toe een uitdaging tegenkomen. Het is tenslotte IT! Maar we vinden dat de ondersteuning van FlexyBox zeer servicegericht en aanwezig is. Zij spreken met elke werknemer op gelijk niveau en werken zich snel in de betreffende kwestie in. En als klant blijven we voortdurend op de hoogte van de taken/tickets die via hun ticketlink worden gemeld. De wetenschap dat de taken gesystematiseerd zijn en dat we niet ‘vergeten’ worden, zorgt voor gemoedsrust. En we krijgen altijd feedback over taken tijdens het opstarten, verwerken en afronden.

Ik zou de systemen van FlexyBox dus voor 100% willen aanbevelen voor zowel kleine als grote, complexe bedrijven. Geen twijfel mogelijk!”

Gebruikte producten

Contact us and we'll help you!