Fin Form

”FlexyFitness er nøglen i at administrere vores virksomhed. Så kort kan det siges.”
Produkter brugt i denne case
FFitness

FlexyFitness

Hos Fin Form frigiver FlexyFitness tid til at koncentrere sig om medlemmerne og deres træning.

Fin Form blev grundlagt for mere end 35 år siden af Leif Christensen. Dengang som nu er der fokus på tæt kontakt med medlemmerne, og på et godt sammenhold med mange sociale arrangementer om året. Gennem de sidste 5 år har FlexyFitness været en fast del af hverdagen:

”FlexyFitness er nøglen i at administrere vores virksomhed. Så kort kan det siges. Systemet har givet os et rigtigt godt overblik over vores forretning, så vi kan koncentrere os om vores medlemmer og deres træning. Det et driftssikkert system som er let for personalet at bruge. Skulle der opstå problemer med teknikken, er supporten god og nem at få fat i. Det er en af grundene til at jeg faktisk anbefaler FlexyFitness hver eneste dag.”


Leif Christensen
Centerchef

Vi er der, også hvis det brænder på kl. 23.00

Vi kender konsekvenserne for din forretning og din kundeservice, hvis systemet slår knuder. Og det sker bare nogle gange, når man digitaliserer sin forretning. Vi har fri support alle hverdage fra kl. 9-16. Vagtelefonen er åben alle ugens dage fra 6-24. Uanset hvornår du ringer, møder du altid kompetente supportere, som kan hjælpe dig hurtigt videre.

Kontakt en supporter

Er du klar til at løfte din forretning? Vi er her for at hjælpe dig videre