FlexyLoyalty

En loyalitetsapp der fastholder og engagerer dine kunder

Vores produkter

Design din egen loyalitets app

Skab en god og sammenhængende kundeoplevelse med FlexyLoyalty.

Med FlexyLoyalty har du mulighed for at designe dine egen loyalitets-app, som du kan anvende til at øge opmærksomheden omkring tilbud og arrangementer i din forretning.  

Tilbyd dine kunder at blive en del af din kundeklub, hvor de let kan finde information omkring åbningstider, holdændringer og aktiviteter. Styrk samtidigt kundeloyaliteten gennem målrettede VIP-tilbud og invitationer til kundeevents. 

Selve loyalitetsappen kan du designe, så den passer ind i jeres brands farver og univers. Det gør appen unik, da den er tilpasset jeres forretning og kunder.

Det får du
...og meget mere

Specialdesignet loyalitets app

Skræddersy og design appen, så den er tilpasset din branche og forretning.

Appen taler sammen med Flexybox systemet, så alle data kan overføres og anvendes efter behov. 

Det gør det lettere at lave ændringer i appen, da disse slår igennem i systemet med det samme.

Informér om tilbud, nyheder og events

Øg interessen for din forretning og skab loyale kunder med eksklusive tilbud, pakkepriser eller rabatter i appen.

Du kan tidsbegrænse og segmentere dine tilbud, oprette særlige app-rabatter og differentiere din forretning fra konkurrenter gennem spændende nyheder og events.

Opret klippekort og skab mersalg

Gør betaling let for dine gæster eller medlemmer

Opret elektroniske forudbetalte klippekort, som kunden kan bruge i stedet for at skulle betale ved hvert køb. 

Det øger chancen for, at de kommer igen og køber mere i din forretning.

Kortet kan hurtigt indløses ved skan af QR-kode direkte i kassen, og du vælger selv udløbsregler.

Send motiverende pushbeskeder

Skab opmærksomhed via pushbeskeder.

Med appen kan du sende pushbeskeder med udvalgte nyheder, events og tilbud samt påminde dine kunder om, at deres klippekort er ved at udløbe.

Du kan levere relevant information til dine kunder og motivere dem til merkøb.

Vælg segment og se alle funktioner:

Aktivitetscenter

Fitnesscenter

En eller flere lokationer

Hvis du har FlexyPOS eller FlexyCRM, kan du tilkøbe FlexyLoyalty, som kan sammensættes efter dine behov og størrelsen på din forretning.

Vores grundsystem har alle de vigtigste funktioner, som din virksomhed har brug for. Jo større din forretning bliver, jo mere kan du udvide systemet.

Bestyrer du en kæde med flere lokationer, kan FlexyLoyalty let integreres på tværs af din forretning, så du har overblik over den enkelte lokation og den samlede forretning.

Skræddersy appen til din branche

Driver du et fitnesscenter, hjælper appen dine medlemmer med at holde styr på personlige træningsprogrammer, tilmeldinger og holdplaner, samtidigt med at de løbende kan holde sig orienteret omkring hvad der foregår i centeret.

Bestyrer du en café eller restaurant, giver appen dig mulighed for at tilbyde hver 5. kop kaffe eller hver 10. pizza gratis, uden at kunden skal huske et fysisk stempelkort. Det gør det lettere og mere attraktivt for kunden at købe hos dig end ved dine konkurrenter.

En helstøbt forretningsapp der skaber omtale
- direkte i lommen

Saml alle dine systemer i ét

Med FlexyLoyalty kan du både fastholde og engagere dine medlemmer med eksklusive events, tilbud, klippekort og andre gode fordele.

FlexyLoyalty kan bruges med kassesystemet FlexyPOS og bookingsystemet FlexyBook

Appen er brugervenlig og kan hentes både i App Store og på Google Play, hvilket gør det let for kunderne at downloade og oprette sig.

Skal vi finde en løsning til dig?​

Kontakt os, hvis du er blevet nysgerrig på fordelene ved at samle din drift ét sted og gerne vil høre om alle fordelene.
Det er uforpligtende at tage en snak med os.

Hvilken branche tilhører du?

Aktivitetscenter

Med Flexybox kan du håndtere både aktivitets- og ressourcebookinger og sammensætte aktiviteter i ét og samme bookingsystem. Det forenkler dine arbejdsopgaver, så du kan bruge tiden på at give dine gæster en sammenhængende oplevelse af høj kvalitet.

Fitnesscenter

Med Flexybox kan du samle medlemsadministration, holdbooking og vagtplan i ét system. Det skaber overblik og reducerer den tid, du bruger på drift, så du kan fokusere på at levere en god og personlig service til dine medlemmer.

Restauration

Med Flexybox’ komplette driftssystem kan du administrere alt fra bordplan og online booking til vagtplan og lagerstyring. Ved at optimere din daglige drift frigiver du tid til at skabe den bedste oplevelse for dine gæster.

Kontakt os - så hjælper vi dig videre!