bg-image

Selvbetjening giver frihed og mersalg

FlexyMenu: Elektronisk menukort

flexymenu_collage

Slut med fedtede menukort og utålmodige kunder

Tilbyd dine gæster en helt ny brugeroplevelse og frihed til fordybelse i et lækkert elektronisk menukort, uden ventetid på en tjener. Med FlexyMenu på en tablet ved bordet er bestillingen kun et klik væk, og er der brug for personlig service, tilkaldes tjeneren nemt med knappen ”tjenerkald”. Har du udenlandske gæster, er der mulighed for at vise menuen på engelsk. Det er god og hensynsfuld service – og er også fremtidens menukort, hvis du spørger os.

En komplet og brugervenlig løsning

Med FlexyMenu giver du dine gæster frie hænder og hurtig service direkte ved bordet, bowlingbanen eller et helt tredje sted – det elektroniske menukort kan bruges overalt. Og når glasset er tomt, eller en spontan lyst til lidt ekstra opstår, sender gæsten en direkte bestilling til køkkenet og videre til kassesystemet og dit regnskabssystem. Sidder gæsten fx ved en bowlingbane, er banens nummer allerede indtastet i systemet, og tjeneren ved hvor der skal serveres. Det giver mersalg og sparer en masse ressourcer, som kan bruges på at servicere gæsterne på andre områder. Du kan tilkøbe FlexyMenu til vores løsninger FlexyPos og FlexyBook.

Skræddersyet og driftssikker

Du har frie hænder til selv at designe dit menukort med farver, knapper og billeder. Du kan også opsætte forskellige menukort, som passer til specielle tidspunkter eller områder i din restauration.

Er der områder uden netværksforbindelse er det ikke et problem – kommunikationen kan både foregå via WiFi og mobilnettet, så du ikke går glip af bestillinger.

Vi er der, også hvis det brænder på kl. 23.00

Vi kender konsekvenserne for din forretning og din kundeservice, hvis systemet slår knuder. Og det gør det bare nogle gange. Vi har fri support alle hverdage fra kl.  9-16. Vagtelefonen er åben alle ugens dage fra 6-24. Uanset hvornår du ringer, møder du altid kompetente supportere, som kan hjælpe dig hurtigt videre.

Kontakt kundeservice
Kunderne fortæller

Vores succes afhænger af kundernes succes. Så kort kan det siges. Læs vores cases, hvor kunderne fortæller om, hvilket udbytte de har fået af vores forskellige løsninger.

Læs vores cases

Er du klar til at løfte din forretning? Vi er her for at hjælpe dig videre