Online Take-Away system

Komplet bestillingssystem til din restaurant. Skræddersyet til at give gæsterne en professionel oplevelse og personalet at godt arbejdsredskab.

Få hurtigt et overblik og håndter alle indkomne ordrer

FlexyPOS’ take-away-funktion er et effektivt bestillingssystem, som håndterer alle indkomne ordrer, både dem der bestilles online og dem, der oprettes manuelt af en medarbejder. Med en oversigt over din kapacitet og bestillinger ved du præcis, hvornår gæstens forudbestilte mad er klar, både som take-away eller til levering. Ordrerne betales online eller sendes direkte videre til afregning i kassen.

Kapacitetsstyring sikrer glade kunder

Du kan let hæve eller sænke kapaciteten for de enkelte dage og på vareniveau, og dermed sikre et optimalt flow af tilfredse kunder, som får maden til aftalt tid.

Leveringstidspunkt og pris, evt. afhængigt af postnummer, beregnes automatisk i systemet, og afstemmes med den aktuelle kapacitet på dagen.

Online betaling, gavekort og rabatter

Tilknyt betaling til din online take-away – det mindsker ”no-shows” betydeligt.

Du kan også lade dine kunder benytte gavekort og rabatkoder ved online bestilling, f.eks. i forbindelse med kampagner.

Få et hurtigt overblik over alle bestillinger

Take-away systemet indeholder en masse features, som alt sammen er skræddersyet til at give gæsterne en professionel oplevelse og personalet at godt arbejdsredskab:

Obligatoriske spørgsmål

Opret vigtige spørgsmål til ordrerne, som kunden skal tage stilling til. Når kunden har lagt en vare i kurven, dukker en pop-up boks op, som f.eks. spørger om opgradering til menu, drikkelse, tilbehør eller andet. Det sikrer en fyldestgørende bestilling og øger mersalget.

Tid og priser

Systemet giver mulighed for at lave tidsbestemte priser, så take-away f.eks. er billigere før frokost. Priserne styres automatisk efter tiden, hvilket minimerer risiko for fejl.

Billeder

Undersøgelser viser, at gode billeder inspirerer og øger appetitten, så kunden bestiller mere. Udnyt dette, og læg billeder af retterne på dit take-away menukort.

Vi integrerer til dine systemer

Flexybox kan levere et driftssystem med et hav af muligheder, og det vi ikke selv tilbyder, har vi en integration til. Vi integrerer med alle gængse IT-systemer på markedet, hvilket sikrer, at du kan blive ved med at anvende de systemer, du allerede kender og er tryg ved.

Skal vi tage en snak?

Få kvalificeret hjælp til at sammensætte den helt rigtige løsning, som passer til netop dine behov. Vi anvender vores brancheerfaring til at skræddersy et system, der kan effektivisere dine arbejdsgange og optimere din forretning.

Kontakt os - så hjælper vi dig videre!