bg-image

Komplet online take-away system

TakeAway_screen

FlexyPos’ Take-away-funktion er et effektivt bestillingssystem, som håndterer alle indkomne ordrer, både dem der bestilles online og dem, der oprettes manuelt af en medarbejder. Med en oversigt over din kapacitet og bestillinger ved du præcis, hvornår gæstens forudbestilte mad er klar, både som take-away eller til levering. Ordrerne betales online eller sendes direkte videre til afregning i kassen.

Kapacitetsstyring sikrer glade kunder

Du kan let hæve eller sænke kapaciteten for de enkelte dage og på vareniveau, og dermed sikre et optimalt flow af tilfredse kunder, som får maden til aftalt tid.

Leveringstidspunkt og pris, evt. afhængigt af postnummer, beregnes automatisk i systemet, og afstemmes med den aktuelle kapacitet på dagen.

Online betaling, gavekort og rabatter

Tilknyt betaling til din online take-away – det mindsker ”no-shows” betydeligt.

Du kan også lade dine kunder benytte gavekort og rabatkoder ved online bestilling, fx i forbindelse med kampagner.

FlexyPos’ Take-away system indeholder en masse features, som alt sammen er skræddersyet til at give gæsterne en professionel oplevelse og personalet at godt arbejdsredskab:

Obligatoriske spørgsmål

Opret vigtige spørgsmål til ordrerne, som kunden skal tage stilling til. Når kunden har lagt en vare i kurven, dukker en pop-up boks op, som spørger om fx opgradering til menu, drikkelse, tilbehør eller andet. Det sikrer en fyldestgørende bestilling og øger mersalget.

Tid og priser

Systemet giver mulighed for at lave tidsbestemte priser, så take-away fx er billigere før frokost. Priserne styres automatisk efter tiden, hvilket minimerer risiko for fejl.

Billeder

Undersøgelser viser, at gode billeder inspirerer og øger appetitten, så kunden bestiller mere. Udnyt dette, og læg billeder af retterne på dit take-away menukort.

Vi er der, også hvis det brænder på kl. 23.00

Vi kender konsekvenserne for din forretning og din kundeservice, hvis systemet slår knuder. Og det sker bare nogle gange, når man digitaliserer sin forretning. Vi har fri support alle hverdage fra kl. 9-16. Vagtelefonen er åben alle ugens dage fra 6-24. Uanset hvornår du ringer, møder du altid kompetente supportere, som kan hjælpe dig hurtigt videre.

Kontakt kundeservice
Kunderne fortæller

Vores succes afhænger af kundernes succes. Så kort kan det siges. Læs vores cases, hvor kunderne fortæller om, hvilket udbytte de har fået af vores forskellige løsninger.

Læs vores cases
Er du klar til at løfte din forretning? Vi er her for at hjælpe dig videre