FlexyTable

Online bordbooking som skaber den bedste totaloplevelse for gæsten

Vores produkter

Et smart bordbooking system

FlexyTable er et online bordreservations system til din restaurant eller café. Med online booking er det nemt at tilbyde 24/7 service til dine gæster.

Giv gæsterne mulighed for at booke et bord døgnet rundt.

Når de har reserveret et bord, modtager de en bekræftelse på SMS eller mail, som fortæller, at reservationen er gennemført. Gæsterne vil samtidig modtage en påmindelse, når tidspunktet for reservationen nærmer sig.

Bordreservationssystemet udvælger automatisk det bedste bord baseret på selskabets størrelse og øvrige reservationer. Alt dette sker automatisk, hvilke mindsker den administrative tid hos medarbejderne, som de i stedet kan bruge i restauranten.

Det får du
...og meget mere

Giv gæsterne en god oplevelse fra start

FlexyTable gør det nemt for dine gæster at reservere bord på din hjemmeside, når de har tid. 

Det mindsker risikoen for telefonkø og sparer samtidig tid hos medarbejderne, som de kan bruge på at give gæsterne i restauranten en god oplevelse.

Skab opmærksomhed med farvemarkeringer

Yd god og opmærksom service ved alle borde – selv i travle perioder. 

Farvemarkeringer – også kaldet “lyskryds” – på håndholdte terminaler hjælper tjeneren med at bevare overblikket over besøg ved de enkelte borde.

Hvis et bord ikke har været besøgt for nyligt, skifter bordet farve fra grønt til gult og derefter til rødt på den grafiske bordplan, og tjeneren gøres opmærksom på dette med en diskret vibration.

Det gør det nemt at afkode, hvor længe det er siden et bord er blevet besøgt, hvilket giver dine medarbejder mulighed for at tilgodese alle gæster.

Digital table planner - bordreservation

Optimer belægningsgraden hele vejen rundt i din restaurant.

Den digitale table planner placerer automatisk reservationer og genudregner bordplanen. Den blokerer bordbestillinger for gæster med flest no-shows og holder styr på kapaciteten i både restaurant og køkken.

Det sikrer, at dine gæster får en optimal oplevelse fra booking til afregning, og mindsker risikoen for, at gæsterne ikke møder op.

Vælg segment og se alle funktioner:

Aktivitetscenter

En eller flere lokationer

Når du har FlexyPOS, kan du tilkøbe FlexyTable, som kan sammensættes efter dine behov og størrelsen på din forretning.

Vores grundsystem har alle de vigtigste funktioner, som din virksomhed har brug for. Jo større din forretning bliver, jo mere kan du udvide systemet.

Bestyrer du en kæde med flere lokationer, kan FlexyTable let integreres på tværs af din forretning, så du har overblik over den enkelte lokation og den samlede forretning.

FlexyMenu

Skræddersyet til din restaurant eller café!

Med FlexyMenu giver du dine gæster en hel ny brugeroplevelse gennem en elektronisk menukortsapp, der reducerer ventetiden på betjening.

FlexyMenu

Skræddersyet til din restaurant eller café!

Med FlexyMenu giver du dine gæster en hel ny brugeroplevelse gennem en elektronisk menukortsapp, der reducerer ventetiden på betjening.

Fleksibel online bordbooking frigiver mere tid til dine gæster

Saml alle dine systemer i ét

FlexyTable er designet til at lette koordineringen af bookinger, så du bruger mindre tid på administrative opgaver og mere tid på kunderne i restauranten.

FlexyTable bruges sammen med vores kassesystem FlexyPOS, hvilket giver et strømlinet system til den daglige drift, så dine medarbejdere kun skal sætte sig ind i ét system.

Skal vi finde en løsning til dig?​

Kontakt os, hvis du er blevet nysgerrig på fordelene ved at samle din drift ét sted og gerne vil høre om alle fordelene.
Det er uforpligtende at tage en snak med os.

Hvilken branche tilhører du?

Aktivitetscenter

Med Flexybox kan du håndtere både aktivitets- og ressourcebookinger og sammensætte aktiviteter i ét og samme bookingsystem. Det forenkler dine arbejdsopgaver, så du kan bruge tiden på at give dine gæster en sammenhængende oplevelse af høj kvalitet.

Fitnesscenter

Med Flexybox kan du samle medlemsadministration, holdbooking og vagtplan i ét system. Det skaber overblik og reducerer den tid, du bruger på drift, så du kan fokusere på at levere en god og personlig service til dine medlemmer.

Restauration

Med Flexybox’ komplette driftssystem kan du administrere alt fra bordplan og online booking til vagtplan og lagerstyring. Ved at optimere din daglige drift frigiver du tid til at skabe den bedste oplevelse for dine gæster.

Kontakt os - så hjælper vi dig videre!