bg-image

24/7 service til dine kunder

FlexyTable: Online bordbooking

Bordbestilling

Nemt og fleksibelt

At lade gæsterne hænge i en telefon-kø eller ringe forgæves, giver hverken værdi for dig eller for gæsten. Det skal være nemt og fleksibelt at reservere bord, og det er det med FlexyTable. FlexyTable er en tilkøbsmulighed, når du anvender vores pos system FlexyPos. Med det online system til bordbooking kan dine gæster i ro og mag reservere et bord på din hjemmeside, når det passer dem, uanset om det er til om tre kvarter eller om 3 uger. Kunden modtager en bekræftelse på SMS eller pr. mail, når reservationen er gennemført – og der sendes naturligvis en reminder, når tidspunktet for reservationen nærmer sig. I mellemtiden kan du bruge din tid og fulde opmærksomhed på de gæster, som allerede sidder i din restaurant.

Professionelt flow

Med FlexyTable kan dine gæster vælge at forudbestille menuen, hvis det skal gå lidt stærkt, og der kan bookes hele arrangementer, hvis du tillader det i systemet. Når gæsterne ankommer, giver du med et enkelt klik køkkenet besked, og den gode spiseoplevelse kan begynde. Eventuelle gavekort eller depositum fratrækkes automatisk i afregningen når gæsterne forlader din restaurant. Det giver samlet set et naturligt og professionelt flow i hele kunderejsen.

flexytable_collage

Skræddersyet til dine behov

FlexyTable skræddersyes efter netop dine behov og forhold, og finder automatisk det bedste bord ud fra selskabets størrelse og de øvrige reservationer på dagen. Gæsterne kan booke via computer, tablet eller telefon, og systemet kan rumme ubegrænset antal brugere på systemet samtidigt. Det giver den bedste oplevelse for gæsterne, og du sikres højest mulig belægningsgrad og en god økonomi.

Alle dine behov, samlet i et system

FlexyTable indeholder en masse features, som optimerer din belægning og giver gæsterne en professionel oplevelse:

Tilbudssystem

Sammensæt gode tilbud eller pakker, eksempelvis til børnefødselsdage. Her kan en pakke fx indeholde buffet, gavepose, legeland, slik. Det hele kan bookes online på forhånd, og på regningen ligger hele pakken samlet fra start. Det minimerer tastefejl, sparer tid og giver mersalg.

Individuel styling

Du har mulighed for at sætte dit eget præg på online bookingen, så det matcher resten af dit brand. Du kan også designe unikke bekræftelser og fakturaer i systemet, så gæsterne modtager en professionel og indbydende bekræftelse ved online reservation.

Kundelogin

Gæsterne har mulighed for at oprette sine egne logins, så de slipper for at taste al info ind, hver gang de booker bord i din restaurant. Booker gæsten gennem app'en, er informationerne udfyldt på forhånd og skal derfor blot vælge tidspunkt og evt. tilbud.

Depositum

Få gæsterne til at betale depositum via bekræftelsen – det hindrer ”no shows”, øger omsætningen og sparer tid. Depositum modregnes automatisk i regningen.

Fordele

Gæsterne kan ved booking tilmelde sig nyhedsbrev og fordelsklubber. I app'en kan de modtage tilbud og benytte stempelkort - det giver loyale kunder!

Opsæt begrænsninger

Du kan opsætte begrænsninger i online bookingen, så det fx ikke er muligt at  booke et stort selskab med for kort varsel. Det er god service og sparer tid.

Vi er der, også hvis det brænder på kl. 23.00

Vi kender konsekvenserne for din forretning og din kundeservice, hvis systemet slår knuder. Og det gør det bare nogle gange. Vi har fri support alle hverdage fra kl.  9-16. Vagtelefonen er åben alle ugens dage fra 6-24. Uanset hvornår du ringer, møder du altid kompetente supportere, som kan hjælpe dig hurtigt videre.

Kontakt kundeservice
Kunderne fortæller

Vores succes afhænger af kundernes succes. Så kort kan det siges. Læs vores cases, hvor kunderne fortæller om, hvilket udbytte de har fået af vores forskellige løsninger.

Læs vores cases

Er du klar til at løfte din forretning? Vi er her for at hjælpe dig videre