Grafisk bordplan

Den grafiske bordplan gør det let at yde en god og opmærksom service, som fører til glade kunder og mersalg.

Grafisk bordplan giver overblik og sparer tid

Gør det let at overskue dagens bordreservationer
Vores grafiske bordplan gør det let at overskue dagens bordreservationer og se hvilke borde, der mangler at blive dækket op. Den intelligente bordprioritering betyder, at gæster og selskaber automatisk seates præcist som overtjeneren ville gøre det, med hans unikke viden om restauranten. Placering af bordreservationer sker fuldautomatisk, baseret på netop dine individuelle indstillinger, og frigør dermed masser af tid til kundeservice.
Fuldautomatisk bordplacering øger belægningen

Den grafiske bordplan snakker sammen med din online booking, og sørger automatisk for at lægge reservationer ind efter den ønskede algoritme. Det optimerer belægningen og sørger for at selskaber f.eks. ikke bliver splittet.

Fuldautomatisk bordplacering øger belægningen

Den grafiske bordplan gør det let at yde en god og opmærksom service ved alle borde, selv i travle perioder. Farvemarkeringer – såkaldte ”lyskryds” – på den håndholdte terminal hjælper tjeneren med at holde overblik over besøg ved de enkelte borde.

Hvis et bord ikke har været besøgt for nyligt, skifter bordet farve fra gult og derefter rødt på den grafiske bordplan, og tjeneren gøres opmærksom på dette med en diskret vibration. Det samme sker med bordets fane i bestillingsappen.

Bevar overblikket også i travle perioder

Grafisk bordplan indeholder en masse features, der giver personalet et godt arbejdsredskab:

Administrerer online bookinger

Når en gæst booker bord online lægges reservatioen automatisk ind på bordplanen efter den ønskede algoritme. Det optimerer belægningen og sørger for, at selskaber ikke bliver splittet.

Intelligent bordprioritering

Med afsæt i din viden om restauranten opsættes dine individuelle indstillinger, så gæster og selskaber automatisk placeres på bordplanen, som medarbejderen ville gøre det.

 

Bordstatus - “Lyskryds”

Farvemarkeringer – såkaldte ”lyskryds” – på de håndholdte terminaler hjælper tjeneren med at holde overblik over besøg ved de enkelte borde. Farvemarkeringen gør tjeneren opmærksom, når det er tid til at besøge bordet.

Vi integrerer til dine systemer

Flexybox kan levere et driftssystem med et hav af muligheder, og det vi ikke selv tilbyder, har vi en integration til. Vi integrerer med alle gængse IT-systemer på markedet, hvilket sikrer, at du kan blive ved med at anvende de systemer, du allerede kender og er tryg ved.

Skal vi tage en snak?

Få kvalificeret hjælp til at sammensætte den helt rigtige løsning, som passer til netop dine behov. Vi anvender vores brancheerfaring til at skræddersy et system, der kan effektivisere dine arbejdsgange og optimere din forretning.

Kontakt os - så hjælper vi dig videre!