bg-image

Grafisk bordplan

Den grafiske bordplan gør det let at yde en god og opmærksom service, som fører til glade kunder og mersalg.

flexytable_collage

Grafisk bordplan giver overblik og sparer tid

Vores grafiske bordplan gør det let at overskue dagens bordreservationer og se hvilke borde, der mangler at blive dækket op. Den intelligente bordprioritering betyder, at gæster og selskaber automatisk seates præcist som overtjeneren ville gøre det, med hans unikke viden om restauranten. Placering af bordreservationer sker fuldautomatisk, baseret på netop dine individuelle indstillinger, og frigør dermed masser af tid til kundeservice.

Fuldautomatisk bordplacering øger belægningen

Den grafiske bordplan snakker sammen med din online booking, og sørger automatisk for at lægge reservationer ind efter den ønskede algoritme. Det optimerer belægningen og sørger for at selskaber fx ikke bliver splittet.
lyskryds_collage

Opmærksomhed og mersalg med farvemarkeringer

Den grafiske bordplan gør det let at yde en god og opmærksom service ved alle borde, selv i travle perioder. Farvemarkeringer – såkaldte ”lyskryds” – på den håndholdte terminal hjælper tjeneren med at holde overblik over besøg ved de enkelte borde. Hvis et bord ikke har været besøgt for nyligt, skifter bordet farve fra gult og derefter rødt på den grafiske bordplan, og tjeneren gøres opmærksom på dette med en diskret vibration. Det samme sker med bordets fane i bestillings-appen. Hvis en tjener foretager jævnlige ”mangler I noget?"-besøg ved bordene, ses det hurtigt i salget af bl.a. drikkevarer. Sælg en ekstra af dine gode vine hver uge – så er licensen tjent hjem.

Vi er der, også hvis det brænder på kl. 23.00

Vi kender konsekvenserne for din forretning og din kundeservice, hvis systemet slår knuder. Og det sker bare nogle gange, når man digitaliserer sin forretning. Vi har fri support alle hverdage fra kl. 9-16. Vagtelefonen er åben alle ugens dage fra 6-24. Uanset hvornår du ringer, møder du altid kompetente supportere, som kan hjælpe dig hurtigt videre.

Kontakt kundeservice
Kunderne fortæller

Vores succes afhænger af kundernes succes. Så kort kan det siges. Læs vores cases, hvor kunderne fortæller om, hvilket udbytte de har fået af vores forskellige løsninger.

Læs vores cases
Er du klar til at løfte din forretning? Vi er her for at hjælpe dig videre