FlexyBook
Aktivitetsbooking Krydsbookinger Ressourcestyring Vagtplaner og løn Online Booking
FlexyBook
Kassesystem Aktivitetspakker Rapporteringssystem Konkurrencer Flinke baner
bg-image

FlexyBook - et bookingsystem der gør det nemt!

Komplet bookingsystem til aktivitetscentre

Bookingsystemer der letter din hverdag

Nordens største komplette bookingsystem, hvor du kan håndtere alle former for aktivitets-, ressource- og personalebooking. Systemet er bygget på mange års erfaring og samarbejde med bl.a. bowlingcentre, gokart-haller, legelande og minigolf- og konferencecentre, hvor FlexyBook er blevet en uundværlig del af en velsmurt hverdag og en sund drift.

Krydsbookinger af aktiviteter på tværs er normalt en kompliceret øvelse, som kræver ressourcer og stor indsigt fra personalet. Vi har udviklet et unikt system, som automatisk foreslår den bedste sammensætning af ankomsttidspunkt, aktivitetsture, spisetider osv. Medarbejderen taster blot den ønskede aktivitetspakke ind, så sammensætter systemet selv den bedste kundeoplevelse.

flexybook_collage

Fremtidens løsning til aktivitetsbooking

FlexyBook gør op med de traditionelle måder at drive aktivitetscenter på. En uoverskuelig booking-proces er blevet digitaliseret, hvilket frigiver tid til mere værdiskabende aktiviteter. Bookingsystemet bliver skræddersyet til netop dine behov, og tager højde for bl.a. aktuelle personaleressourcer, tilbud, prispolitikker og klubaftaler.

Et fleksibelt og pålideligt reservationssystem

FlexyBook er en fleksibelt system, som giver dig et grafisk overblik over reservation af aktiviteter og ressourcekalendre. Systemet indeholder et væld af uundværlige features som fx påmindelser og bekræftelser, integration til De Gule Sider, spørgeskemaer, konkurrencer, online booking af aktiviteter, restaurantbesøg, selskaber eller værelser. Driver du er bowlingcenter, vil funktionen ”flinke baner” vække begejstring blandt dine gæster, når tiden forlænges til spillet er færdigt, hvis banerne ikke er reserverede efterfølgende.

Se hele listen af features i prisoversigten.

flexyplan_collagexx

Vokser med din forretning

FlexyBook er bygget op af en række moduler, og kan vokse med din forretning. Grundmodulet indeholder naturligvis de vigtigste features for en start-up: Komplet booking- og rapporteringssystem, kassesystem, CRM-system og meget, meget mere.
Dette bookingsystem indeholder desuden vores FlexyPOS kassesystem som giver et tidsbesparende flow, hvor bookinger og bestillinger sendes direkte videre til kassen. Tilføjer du modulet FlexyPlan kan du spare en masse værdifuld tid på tidsregistrering og planlægning af vagter ved at lade medarbejderne styre planlægningen selv. Modulerne FlexyTable, FlexyMenu og FlexyInventory fuldender paletten i en af de stærkeste løsninger på markedet. Vi har tænkt på det hele, så du kan tænke på udvikling af din forretning.

bowling

Bowlingcenter Management

Bowling er en sjov aktivitet for både store og små grupper, og danner ofte rammen for et hyggeligt arrangement over flere timer. Giv dine gæster den bedste totaloplevelse, hvor service, effektivitet og mersalg er højsædet.

Book_phone

Online booking

At lade gæsterne hænge i en telefon-kø eller ringe forgæves, giver hverken værdi for dig eller for gæsten. Med vores online booking kan dine gæster i ro og mag booke deres aktiviteter og tilkøb hjemmefra. Du bestemmer selv indhold og begrænsninger, og kan style opsætningen til din forretning.

Vi er der, også hvis det brænder på kl. 23.00

Vi kender konsekvenserne for din forretning og din kundeservice, hvis systemet slår knuder. Og det sker bare nogle gange, når man digitaliserer sin forretning. Vi har fri support alle hverdage fra kl. 9-16. Vagtelefonen er åben alle ugens dage fra 6-24. Uanset hvornår du ringer, møder du altid kompetente supportere, som kan hjælpe dig hurtigt videre.

Kontakt kundeservice
Kunderne fortæller

Vores succes afhænger af kundernes succes. Så kort kan det siges. Læs vores cases, hvor kunderne fortæller om, hvilket udbytte de har fået af vores forskellige løsninger.

Læs vores cases

Er du klar til at løfte din forretning? Vi er her for at hjælpe dig videre