FlexyBook

Et komplet bookingsystem til aktivitets- og ressourcebooking

Vores produkter

Et intelligent bookingsystem

Gør det let og overskueligt at administrere aktivitets- og ressourcebookinger.

Krydsbookinger af aktiviteter og ressourcer er ofte en kompliceret og tidskrævende opgave, som kan være en udfordring for dit personale, da det kræver et stort overblik over tilgængelige ressourcer på et givent tidspunkt.

FlexyBook er udviklet til at understøtte en effektiv og ukompliceret afvikling af de opgaver, der er en del af hverdagen i et aktivitetscenter. Hvad enten du driver et bowlingcenter, et legeland, en Gokart hal eller et konferencecenter, vil systemet kunne forenkle de mere komplekse processer i din daglige drift.

Vores unikke kalender booking system foreslår automatisk den bedste sammensætning af ankomsttidspunkt, diverse aktiviteter og spisetider, ud fra dine gæsters ønsker. Dine medarbejdere behøver blot at vælge en aktivitetspakke, hvorefter systemet selv vil komme med foreslag til sammensætningen af den bedste kundeoplevelse.

 

Det får du
...og meget mere

Et komplet bookingsystem

FlexyBook kan håndtere mange typer af bookinger fra bowlingbaner og selskabslokaler til mødelokaler, skabe, tilbud og events.

Kapacitetsstyring på borde, reservationer og fremmøder sikrer, at du altid har nok personale til at skabe den bedste oplevelse for dine gæster.

Nem håndtering af multiaktivitetsbooking

Optimér opgaveløsningen knyttet til komplekse bookinger med mere end én aktivitet.

Krydsbookinger er ofte en tidskrævende øvelse, som kræver erfarent personale.

Med vores smarte bookingkalender skal dine medarbejderne blot tilføje en aktivitetspakke, hvorefter systemet selv sammensætter bookingen, så den skaber den bedste oplevelse for kunden, ud fra ønsket ankomsttidspunkt, aktivitet og spisetid.

Banestyring, scoresystem og -udskrifter

Lav færre fejl og let oplæringen af dit personale

Med banestyring bliver det nemt for dine medarbejdere at starte og stoppe baner. Det sparer personalet tid, som de kan bruge på gæsterne i dit center.

Du kan tilbyde dine gæster at få børnebander på, så alle aldre kan være med. Hvis gæsterne har brug for længere tid på banen, har du også mulighed for at slå funktionen “flinke baner” til.

Med scoresystemet kan du printe scoreudskrifter direkte fra systemet. FlexyBook integrerer med Qubica, AMF, Accuscore, Viking, Steltonic, Bowlit. 

Vælg segment og se alle funktioner:

Aktivitetscenter

En eller flere lokationer

FlexyBook er bygget op af en række moduler, som kan sammensættes ud fra dine behov samt størrelsen på din forretning.

Vores grundsystem indeholder alle de vigtigste funktioner, som din virksomhed har brug for. Efterhånden som din forretning vokser, vil du kunne udvide systemet, så det tilpasses i takt med udviklingen i dine behov.

Bestyrer du en kæde med flere lokationer, kan FlexyBook let integreres på tværs af din forretning, så du har overblik over den enkelte lokation og den samlede forretning.

Udnyt din bowlingkapacitet optimalt

Bowling management er en del af FlexyBook og indeholder en masse veludtænkte features, som skaber overblik og sparer tid.

Administrationen af bookinger og placering på baner lettes, imens du optimerer udnyttelsen af din kapacitet gennem veltilrettelagte banepauser.

Du kan opsætte differentierede banepriser ud fra dato,  tidspunkt, helligdage osv, hvilket sparer dit personale tid og mindsker fejl. Tilbud og rabatpakker gør det samtidigt let for dine kunder at sammensætte deres oplevelse, hvilket kan motivere til merkøb.

FlexyTable

Skræddersyet til din restaurant eller café!

Med FlexyTable får du et online bordbookingssystem, der er skræddersyet til at gøre det let for gæster og personale at lave en booking hos jer. Det sikrer en positiv oplevelse fra start.

Skræddersy din løsning og let hverdagen for medarbejderne

Saml alle dine systemer i ét

FlexyBook kan skræddersys efter netop dine forretningsbehov, og tilpasses aktuelle tilbud, klubaftaler, prispolitikker og personaleressourcer.

Når du har bookingsystemet FlexyBook, har du automatisk også kassesystemet FlexyPOS, der gør det let at betjene gæster.

Du kan tilføje vores online bordbookingssystem FlexyTable, som giver dig overblik over dagens reservationer. Med lagerstyringssystemet FlexyInventory får du samtidigt et godt indblik i din lagerbeholdning.

Når du samler flere systemer i ét, kan du optimere din daglige drift, og frigive mere tid til at give dine gæster den bedste oplevelse.

Skal vi finde en løsning til dig?​

Kontakt os, hvis du er blevet nysgerrig på fordelene ved at samle din drift ét sted og gerne vil høre om alle fordelene.
Det er uforpligtende at tage en snak med os.

Hvilken branche tilhører du?

Aktivitetscenter

Med Flexybox kan du håndtere både aktivitets- og ressourcebookinger og sammensætte aktiviteter i ét og samme bookingsystem. Det forenkler dine arbejdsopgaver, så du kan bruge tiden på at give dine gæster en sammenhængende oplevelse af høj kvalitet.

Fitnesscenter

Med Flexybox kan du samle medlemsadministration, holdbooking og vagtplan i ét system. Det skaber overblik og reducerer den tid, du bruger på drift, så du kan fokusere på at levere en god og personlig service til dine medlemmer.

Restauration

Med Flexybox’ komplette driftssystem kan du administrere alt fra bordplan og online booking til vagtplan og lagerstyring. Ved at optimere din daglige drift frigiver du tid til at skabe den bedste oplevelse for dine gæster.

Kontakt os - så hjælper vi dig videre!