Bowlingcenter Management

Vi er markedsleder indenfor administrations- og booking software til bowlingbranchen. Det avancerede booking system er designet til at digitalisere og forenkle processer, så du effektiviserer din forretning og dine gæster får den bedste totaloplevelse.

Headerbillede for adskillige sider

Avanceret booking software til bowlingcenter administration

Skaber overblik og sparer tid

Hvem skal spille hvornår, og hvor skal pauserne lægges ind for, at kapaciteten udnyttes optimalt? 

Det kan være et kompliceret regnestykke på en travl dag med større selskaber fordelt over flere baner eller aktiviteter. FlexyBox’ Bowlingcenter Management er det eneste system på markedet, som mestrer dette – og endda til UG. 

Opsætningen tilpasses til netop dit center og dine behov, og sparer enorme ressourcer på planlægning. Hvis først du har prøvet det, vil du ikke undvære det.

Differentierede banepriser

Nogle gange er det en fordel af have forskellige priser på forskellige tidspunkter af dagen. 

Bowlingcenter Management systemet udregner selv prisen ved booking af bane, og personalet skal ikke manuelt tage stilling til klokkeslæt, dato, helligdage osv. 

Det mindsker fejlrisikoen markant i en travl hverdag, og sparer tid ved hver eneste booking.

Sammensæt tilbud og pakker

Sammensæt gode tilbud eller pakker, eksempelvis til børnefødselsdage. 

Her kan en pakke f.eks. indeholde bowling + buffet + gavepose + legeland + slik. Det hele kan bookes online på forhånd, og på regningen ligger hele pakken samlet fra start. 

Det minimerer tastefejl, sparer tid og giver mersalg.

”Flexybox rammer ganske enkelt alle vores behov”
Lene Høj Larsen

Direktør, Bowl’n’Fun

Bowlingcenter Management indeholder en masse features, som sparer tid og giver en professionel og glat administrering af banerne:

Grafisk baneplan

Få et nemt og tidsbesparende overblik over dagen i den indbyggede grafiske baneplan. Du kan se ubetalte/betalte baner, baner med åbne regninger, om selskaber er ankommet og meget mere, uden at åbne reservationerne. Du får hele overblikket via ikoner på reservationerne.

Opret deltagere hjemmefra

Ved oprettelse af reservationer kan navnene på banerne nemt indtastes, så de ligger klar. Gæsten kan også selv indtaste navnene ved online booking, eller direkte på infoskærmen ved banen. Spillet kommer hurtigt i gang, og gæsterne føler sig godt modtaget.

Klubber og multi-reservationer

Tilbyd klubber den bedste service ved at oprette bookinger, som automatisk gentages i et fast interval. Klubben faktureres én gang om måneden for alle spil og eventuelle varekøb.

Skabsleje

Tilbyd dine kunder sikker opbevaring af deres personlige effekter, så de kan koncentrere sig om spillet. Systemet håndterer skabsleje, som automatisk lægges på regningen.

Unik skift mellem spiltyper

Systemet jonglerer ubesværet mellem forskellige spiltyper, fx amerikansk bowling og disco-bowling.

Bordreservation

Der kan oprettes bordreservation direkte fra Bowlingcenter Management.

Speed bowl

Lav en reservation og start en bane på bare 10 sekunder, hvis det skal gå stærkt!

Integrationer

Direkte integration til oprettelse af fakturaer – sparer tid i hverdagen.

Infoskærme

Systemet kan sættes op til visning af gode tilbud, indtastning af navne på baner osv. på stedet infoskærme.

Vi integrerer til dine systemer

Flexybox kan levere et driftssystem med et hav af muligheder, og det vi ikke selv tilbyder, har vi en integration til. Vi integrerer med alle gængse IT-systemer på markedet, hvilket sikrer, at du kan blive ved med at anvende de systemer, du allerede kender og er tryg ved.

Skal vi finde en løsning til dig?​

Kontakt os, hvis du er blevet nysgerrig på fordelene ved at samle din drift ét sted og gerne vil høre om alle fordelene.
Det er uforpligtende at tage en snak med os.

Kontakt os - så hjælper vi dig videre!