FlexyMedia

Digitale info- og reklameskærme der inspirerer og optimerer mersalget

Vores produkter

Skab inspirerende indhold til dine reklame- og infoskærme

Med FlexyMedia er der fokus på indholdet til digitale info- og reklameskærme.

Du sammensætter selv billeder, videoer og animationer, så dine kunder bliver motiveret, oplyst og inspireret af kommende events, aktuelle informationer og gode tilbud.

Systemet er velegnet til både caféer, restauranter, fitnesscentre og aktivitetscentre og sætter gang i købelysten hos dine kunder.

Det får du
...og meget mere

Promovér din forretning

Spred budskaber i hele forretningen.

Med FlexyMedia har du mulighed for at informere og reklamere på infoskærme rundt omkring i din restaurant eller dit center.

Det skaber opmærksomhed, vækker nysgerrighed, og øger chancen for mersalg hos gæsten eller medlemmet.

Målret indholdet

Tilpas indholdet til dine kunder.

Vores infoskærm system er designet med fokus på brugervenlighed, så du nemt kan oprette og kopier skabeloner, indsætte HTML-kode og lave tidsbestemte diashows.

Det sikrer, at du kan vise generelle informationer eller tilbud, som fanger opmærksomheden og frister dine kunder, medlemmer eller gæster til at foretage merkøb.

Gør indholdet visuelt spændende

Vores infoskærm software tilbyder en lang række muligheder, når det kommer til afspilningen af indhold.

Du kan både sammensætte playlister, diasshows og video med lyd samt vise billeder, grafer og animationer.

Det gør, at du kan sammensætte lige præcis det indhold, der giver mening ift. budskabet og de kunder, du gerne vil nå ud til.

Centralstyring af dit indhold

Administrer budskader på flere skærme centralt og spar tid på opdatering.

Du har mulighed for at differentiere indholdet, afhængig af hvor skærmene er placeret, så budskaberne passer til de kunder, der kommer forbi dem.

Vælg segment og se alle funktioner:

Aktivitetscenter

Fitnesscenter

En eller flere lokationer

Hvis du har FlexyPOS, FlexyCRM eller FlexyBook, Kan du tilkøbe FlexyMedia, som kan sammensættes efter behov og størrelsen på din forretning.

Vores grundsystem har alle de vigtigste funktioner, som din virksomhed har brug for. Jo større din forretning bliver, jo mere kan du udvide systemet.

Bestyrer du en kæde med flere lokationer, kan FlexyMedia let integreres på tværs af din forretning, så du har overblikket over den enkelte lokation og den samlede forretning.

Opdater, imens du er på farten

Med FlexyMedia har du ubegrænset online adgang til systemet, uafhængigt af tid og sted. Dine ændringer slår igennem på alle reklame- og infoskærme med det samme.

Det giver frihed til at skabe og redigere indhold, når det passer ind i din travle hverdag.

Lav inspirerende infoskærme og sæt turbo på købelysten

Saml alle dine systemer i ét

Let den daglige drift og gør hverdagen nemmere ved at samle dine systemer, så I kun skal arbejde i ét system.

FlexyMedia bruges sammen med vores kassesystem FlexyPOS, vores bookingsystem FlexyBook og vores management system FlexyCRM.

FlexyMedia kan derved let opsættes til din forretning, jeres behov og den målgruppe I gerne vil skabe interesse hos.

Skal vi finde en løsning til dig?​

Kontakt os, hvis du er blevet nysgerrig på fordelene ved at samle din drift ét sted og gerne vil høre om alle fordelene.
Det er uforpligtende at tage en snak med os.

Hvilken branche tilhører du?

Aktivitetscenter

Med Flexybox kan du håndtere både aktivitets- og ressourcebookinger og sammensætte aktiviteter i ét og samme bookingsystem. Det forenkler dine arbejdsopgaver, så du kan bruge tiden på at give dine gæster en sammenhængende oplevelse af høj kvalitet.

Fitnesscenter

Med Flexybox kan du samle medlemsadministration, holdbooking og vagtplan i ét system. Det skaber overblik og reducerer den tid, du bruger på drift, så du kan fokusere på at levere en god og personlig service til dine medlemmer.

Restauration

Med Flexybox’ komplette driftssystem kan du administrere alt fra bordplan og online booking til vagtplan og lagerstyring. Ved at optimere din daglige drift frigiver du tid til at skabe den bedste oplevelse for dine gæster.

Kontakt os - så hjælper vi dig videre!