bg-image

FlexyMedia skaber liv og mersalg

Digitale info- og reklameskærme

flexymedia_collage

Har du behov for at inspirere dine kunder med gode tilbud eller nyttig information? FlexyMedia er et brugervenligt IT-system, hvor du nemt kan sammensætte og styre flotte billeder og diasshows på en eller flere digitale skærme.

Sæt turbo på købelysten

Frist dine kunder med gode tilbud, nyheder på menuen, kommende events eller bare flotte billeder, som sætter gang i fantasien og købelysten. Systemet er velegnet til bl.a. caféer og restaurationer, aktivitets- og bowlingcentre samt motionscentre.

Central styring af alle dine skærme. Hvor som helst og når som helst.

Med FlexyMedia er det let at administrere visuelle budskaber på en eller flere skærme, som alle kan styres centralt. Du kan vælge at tidsindstille eller differentiere indholdet, alt efter skærmenes fysiske placering, så dit budskab altid rammer plet.

Du har ubegrænset online adgang til systemet, uafhængigt af tid og sted. Dine ændringer slår igennem på alle skærme med det samme. Det giver stor frihed til at skabe og redigere indhold, når det passer i din travle hverdag. Systemet er designet med brugervenligheden for øje, så du eller dine medarbejdere nemt kan opsætte skabeloner, som gør det nemt at sikre en flot linje i indholdet.

FlexyMedia er kompatibel med vores løsninger FlexyPos, FlexyBook og FlexyFitness. Du kan se hele listen af features i prisoversigten.

Vi er der, også hvis det brænder på kl. 23.00

Vi kender konsekvenserne for din forretning og din kundeservice, hvis systemet slår knuder. Og det sker bare nogle gange, når man digitaliserer sin forretning. Vi har fri support alle hverdage fra kl. 9-16. Vagtelefonen er åben alle ugens dage fra 6-24. Uanset hvornår du ringer, møder du altid kompetente supportere, som kan hjælpe dig hurtigt videre.

Kontakt kundeservice
Kunderne fortæller

Vores succes afhænger af kundernes succes. Så kort kan det siges. Læs vores cases, hvor kunderne fortæller om, hvilket udbytte de har fået af vores forskellige løsninger.

Læs vores cases
Er du klar til at løfte din forretning? Vi er her for at hjælpe dig videre