bg-image

Mere tid til dine kunder

Velkommen hos FlexyBox

Hos FlexyBox udnytter vi vores brancheviden til at digitalisere komplekse processer i restaurationsbranchen, fitnessbranchen og i aktivitets- og bowlingcentre. Målet er at levere et komplet væg til væg managementsystem, som giver dig det bedste grundlag for tilfredse kunder og en sund forretning.

jobs_lillevang2

Fra branchespecialister til branchespecialister

Vi kender det allesammen. IT-systemet slår knuder – gerne når der er allermest travlt – og i den anden ende af telefonen møder du en venlig supporter. Som desværre ikke lige er helt inde i dit system, men lover at vende tilbage hurtigst muligt…

 

Hos FlexyBox møder du kun erfarne supportere, som kender din branche og vores systemer indgående. Og som ikke slipper dig, før dit problem er løst.

Vores grundlæggere er stadig en aktiv del af hverdagen og udviklingsarbejdet hos FlexyBox. Er du heldig, kan du fx støde på Morten eller Kenneth, hvis en ekstra langhåret supportsag skal løses, eller hvis der er behov for en knivskarp analyse for at bringe et projekt sikkert i mål.

Brugervenlige løsninger siden 2002

FlexyBox så dagens lys i 2002, hvor vi gik på markedet med FlexyBook, som revolutionerede markedet for bookingsystemer, længe før disruption blev moderne. Sidenhen er FlexyBook blevet Nordens førende bowling management system. Da efterspørgslen efter lignende brugervenlige løsninger til andre brancher begyndte at dukke op, gik det stærkt i udviklingsafdelingen.

I dag er vores mest kendte systemer FlexyBook til aktivitetscentre, FlexyPos til restaurationsbranchen og FlexyFitness til fitness- og motionscentre. Hertil kommer et væld af moduler med mange tilpasningsmuligheder og moderne funktioner, som digitaliserer tidskrævende og komplekse processer i hverdagen.

Vores udviklere sætter en stor faglig ære i at udvikle de bedste løsninger, som bringer dig i førerfeltet. Det gør vi, fordi vi ved, at du sætter en stor faglig ære i at gøre dit job ordentligt. Systemet skal passe til din forretning, og ikke omvendt. Alle vores systemer kan vokse med din forretning, og tilpasses præcis efter dine ønsker og behov.

Velkommen hos team FlexyBox!

Din kontakt

Betina Svendsen Ebdrup

CEO

Morten Schmidt

CTO

Rasmus Østergaard

Head of Sales

Michael Jessen

Head of Technical Sales

Simon Husum

Head of Customer Succes

Er du klar til at løfte din forretning? Vi er her for at hjælpe dig videre

Vi er der, også hvis det brænder på kl. 23.00

Vi kender konsekvenserne for din forretning og din kundeservice, hvis systemet slår knuder. Og det sker bare nogle gange, når man digitaliserer sin forretning. Vi har fri support alle hverdage fra kl. 9-16. Vagtelefonen er åben alle ugens dage fra 6-24. Uanset hvornår du ringer, møder du altid kompetente supportere, som kan hjælpe dig hurtigt videre.

Kontakt kundeservice
Kunderne fortæller

Vores succes afhænger af kundernes succes. Så kort kan det siges. Læs vores cases, hvor kunderne fortæller om, hvilket udbytte de har fået af vores forskellige løsninger.

Læs vores cases