Om os

Vi skaber fremtidens booking software

Et system baseret på brancheindsigt

Vi har en nysgerrig tilgang til udviklingen af booking- og administrationssoftware. Det betyder, at vi kontinuerligt arbejder på at innovere og optimere vores løsning, så den skaber mest mulig værdi for vores kunder.

Vi bestræber os altid på at anskue den enkelte udviklingsopgave ud fra et holistisk perspektiv, hvilket inkluderer et skarpt fokus på kundebehov og -ønsker. Vores nysgerrighed udgør dermed en fundamental del af den brugercentrerede tilgang, der ligger til grund for hvert produkt i Flexybox systemet.

Med vores væg til væg managementsystem kan du effektivisere dine arbejdsgange, imens du bevarer det fulde overblik over essentielle nøgletal for din drift. 

Samlet giver det dig det bedste grundlag for at bygge en sund forretning, baseret på glade og tilfredse kunder.

Alle dine driftsopgaver samlet i ét system

Hvilke fordele er der forbundet med at have ét driftssystem, fremfor flere forskellige?

Digitalisering af komplekse og tidskrævende processer i din daglige drift sparer for det første tid. 

Tid, som du derved frigiver til, at du kan koncentrere dig om alle de omkringliggende opgaver, som også er en vigtig del af din forretning. 

Når driften samles i ét system, bidrager sammenkoblingen af dine arbejdsgange til at effektivisere din opgaveløsning. 

De enkelte produkter i vores løsning er forbundet på tværs af systemet, hvilket minimerer dobbeltarbejde, imens du bevarer det fulde overblik over alle processer i din hverdag.

Det danner grundlag for opbygning og vedligehold af en sund forretning.

Vores historie

Flexybox’ positive udvikling kan tilskrives vores brancheerfaring, store indsigt i kundebehov samt en kontinuerlig indsats rettet mod at holde os opdateret omkring ny teknologi.

Flexybox har rødder tilbage til 1989, hvor selskabet DSD Booking blev stiftet. Selskabet udviklede software til bowlingbranchen, og skabte fundamentet til bookingsystemet FlexyBook, som er et af vores kerneprodukter.

Flexybox blev grundlagt i 2002, og herefter blev bookingsystemet FlexyBook introduceret til markedet. Bookingsystemet var revolutionerende, da løsningen kunne håndtere alle former for komplekse bookingbehov i et moderne aktivitetscenter, herunder krydsbooking af aktiviteter, bordbooking og online booking. I dag er FlexyBook Nordens førende Bowling Management System.

I takt med en stigende efterspørgsel på brugervenlige bookingløsninger, er vores system udvidet til også at kunne håndtere al drift og administration indenfor restaurations- og fitnessbranchen.

Vi servicerer i dag ca. 500 kunder på tværs af tre brancher. Vores produkter udvikles løbende i samarbejde med vores kunder, og derfor kan vi tilbyde et system der rummer alle behov i en moderne drift uanset om du er en restaurant, et fitness- eller bowling- og aktivitetscenter.

Læs mere om hvad vi kan tilbyde i den enkelte branche her; aktivitetscentrerestauranter og fitnesscentre.

Vores produkter

Vores produktportefølje består af en række produkter, som kan sammensættes ud fra dine behov, så de passer til netop din forretning.

Vi tilbyder FlexyBook – et unikt bookingsystem til aktivitets- og bowlingcentre. FlexyPOS – et komplet kassesystem til café- og restaurationsbranchen. FlexyCRM – et intelligent medlemssystem til administration i fitnesscentre.

Derudover indeholder systemet en række moduler, som kan tilkøbes efter behov, så du kun behøver ét system til at håndtere hele forretningens digitale drift.

Læs vores Terms and Conditions

Er du interesseret i at læse vores Terms and Conditions eller Data Processing Agreement kan du downloade dem her.

Hvilken branche tilhører du?

Aktivitetscenter

Med Flexybox kan du håndtere både aktivitets- og ressourcebookinger og sammensætte aktiviteter i ét og samme bookingsystem. Det forenkler dine arbejdsopgaver, så du kan bruge tiden på at give dine gæster en sammenhængende oplevelse af høj kvalitet.

Fitnesscenter

Med Flexybox kan du samle medlemsadministration, holdbooking og vagtplan i ét system. Det skaber overblik og reducerer den tid, du bruger på drift, så du kan fokusere på at levere en god og personlig service til dine medlemmer.

Restauration

Med Flexybox’ komplette driftssystem kan du administrere alt fra bordplan og online booking til vagtplan og lagerstyring. Ved at optimere din daglige drift frigiver du tid til at skabe den bedste oplevelse for dine gæster.

Ledige stillinger

Ansøgningsfrist

Stilling

Lokation

Uopfordret ansøgning

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker en demonstration af vores branchespecifikke løsninger.

Flexybox Danmark ApS.
Østre Havnevej 31
5700 Svendborg
Denmark

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker en demonstration af vores branchespecifikke løsninger.

Flexybox Danmark ApS.
Østre Havnevej 31
5700 Svendborg
Denmark

Følg os

Kontakt os - så hjælper vi dig videre!