FlexyPlan

Et vagtplansystem der optimerer timeregistrering, ferieplanlægning og lønkørsel.

Vores produkter

Et effektivt vagtplansystem

Vagtplanlægning skal være både let og overskueligt at administrere.

Det får du
...og meget mere

Optimer vagtplansadministration

Digitaliser din vagtplanlægning og spar tid på personaleadministration.

Opret vagtplaner, medarbejdergrupper og vagtrul i systemet.

Det gør det nemt at planlægge vagter og ferieafvikling samt holde medarbejderne opdateret omkring vagtændringer.

Opdater dine medarbejdere ét sted

Gør det nemt for medarbejderne at være opdateret på, hvad der sker internt i forretningen.

I systemet kan de se og udskrive deres vagtplan, ønske fri/ferie og udbyde vagter. De kan også skrive interne beskeder, finde kontaktinfo på kollegaer og se egne tidsregistreringer.

Alle informationer er derved samlet ét sted, hvilket gør det nemt og overskueligt at finde de rette oplysninger. Ved ændringer bliver systemet opdateret med det samme, så informationerne altid er relevante.

Sammensæt de rette kompetencer

Opret og administrer kompetencer i vagtplansystemet. 

Du kan sætte kompetencer på bestemte vagter og dermed sikre, at det kun er bestemte medarbejdere, som kan tage disse vagter. 

Sæt automatisk godkendelse af vagtbytte op for medarbejdere, der har samme kompetencer. Du kan derved spare tid på din personaleadministration.

Nem håndtering af kædeforretninger

Administrer alle dine afdelinger i én løsning.

I systemet kan du samle flere afdelingers vagtplaner ét sted. 

Du kan let dele personale på tværs af dine lokationer i din vagtplanlægning. Dine medarbejdere kan samtidigt nemt logge ind og få overblik over deres vagter og timer.

Vælg segment og se alle funktioner:

Aktivitetscenter

Fitnesscenter

En eller flere lokationer

Hvis du har FlexyPOS, FlexyCRM eller FlexyBook, kan du tilkøbe FlexyPlan, som kan sammensættes efter dine behov og størrelsen på din forretning.

Vores grundsystem har alle de vigtigste funktioner, som din virksomhed har brug for. Jo større din forretning bliver, jo mere kan du udvide systemet.

Bestyrer du en kæde med flere lokationer, kan FlexyPlan let integreres på tværs af din forretning, så du har overblik over den enkelte lokation og den samlede forretning.

En komplet løsning til lønudbetaling

Lad systemet står for korrekt udbetaling af løn!

FlexyPlan integrerer med gængse lønsystemer, og det betyder, at du får en komplet løsning samlet i ét system, der sikrer en hurtig og sikker lønkørsel.

Du får et fuldt overblik over alle lønnede medarbejdere, automatisk optælling af timer, udregning af løn samt mulighed for at oprette time-, søn- og helligdagstillæg.

En komplet løsning til lønudbetaling

Lad systemet står for korrekt udbetaling af løn!

FlexyPlan integrerer med gængse lønsystemer, og det betyder, at du får en komplet løsning samlet i ét system, der sikrer en hurtig og sikker lønkørsel.

Du får et fuldt overblik over alle lønnede medarbejdere, automatisk optælling af timer, udregning af løn samt mulighed for at oprette time-, søn- og helligdagstillæg.

Fuldt overblik over personalet letter opgaveløsningen i en travl hverdag

Saml alle dine systemer i ét

Mindsk den tid du bruger på den administrative del af personalehåndteringen, så du får mere tid til at skabe et godt arbejdsmiljø og sikre glade medarbejdere.

FlexyPlan bruges sammen med vores kassesystem FlexyPOS, vores bookingsystem FlexyBook og vores management system FlexyCRM

Det gør det muligt at samle alt personaleadministration i ét system.

Skal vi finde en løsning til dig?​

Kontakt os, hvis du er blevet nysgerrig på fordelene ved at samle din drift ét sted og gerne vil høre om alle fordelene.
Det er uforpligtende at tage en snak med os.

Hvilken branche tilhører du?

Aktivitetscenter

Med Flexybox kan du håndtere både aktivitets- og ressourcebookinger og sammensætte aktiviteter i ét og samme bookingsystem. Det forenkler dine arbejdsopgaver, så du kan bruge tiden på at give dine gæster en sammenhængende oplevelse af høj kvalitet.

Fitnesscenter

Med Flexybox kan du samle medlemsadministration, holdbooking og vagtplan i ét system. Det skaber overblik og reducerer den tid, du bruger på drift, så du kan fokusere på at levere en god og personlig service til dine medlemmer.

Restauration

Med Flexybox’ komplette driftssystem kan du administrere alt fra bordplan og online booking til vagtplan og lagerstyring. Ved at optimere din daglige drift frigiver du tid til at skabe den bedste oplevelse for dine gæster.

Kontakt os - så hjælper vi dig videre!