bg-image

FlexyPlan: Vagtplanlægning og timeregistrering

Overblik og styring i en travl hverdag

Flexyplan2

Lad medarbejderne klare planlægningen selv

Vagtplanlægning, ferier og registrering af timer kan være en stor tidsrøver i en travl hverdag. Vi har gjort det nemt for administratorer og medarbejdere at udnytte tiden effektivt – og jo flere medarbejdere der er tilknyttet, jo billigere er systemet.

Hjemmelavet flexyplan billede

Mødetidsregistrering mindsker fejl

FlexyPlan sammenlignes automatisk med personalets tidsregistrering, som er en integreret del af alle vores grundsystemer. Det betyder, at der kommer advarsel, hvis en medarbejder logger ind i kassesystemet uden at have registreret sin ankomst.

Det betyder også, at medarbejderkøb kan trækkes direkte i lønnen, og at en medarbejder kan tilføje en forklaring, hvis de forlader en vagt før tid.

Brugervenligt og sikkert

En administrator opretter vagterne i systemet, hvorefter de vises i en portal, som medarbejderne kan tilgå fra deres smartphone eller direkte fra kassen. Her kan de let registrere timer, pauser og fravær, vælge eller bytte vagter, ønske og planlægge fridage samt et væld af andre nyttige funktioner, som sikrer en gnidningsfri personaleadministration.

FlexyPlan gør det let for administratoren at bevare overblikket over personalets forskellige kompetencer, og kan nemt lave rul og genbruge tidligere skabeloner, som medarbejderne selv administrerer. Det indbyggede rapporteringssystem gør det nemt at holde styr på budgetter og ressourcer.

FlexyPlan indeholder et væld af funktionalitet, som du kan se her

Plan

Hurtig lønkørsel

Hvis du vælger at integrere FlexyPlan til dit lønsystem får du en komplet løsning, som altid sikrer udbetaling af korrekt løn. Da alle oplysninger om lønsatser og tidsregistrering er samlet i systemet, sparer du værdifuld tid på lønkørsel. FlexyPlan kan naturligvis integreres til alle de gængse lønsystemer på markedet.

Lad vagtplanen spille sammen med holdplanerne

Hvis du bruger FlexyFitness, bliver instruktørens holdvagter automatisk synkroniseret med FlexyPlan. Det betyder, at du kun skal oprette vagterne ét sted, og at trænerne nemt kan bytte vagter internt. Holdplanen er altid aktuel, og gæsterne kan orientere sig om ændringerne inden holdstart.

Læs mere om FlexyFitness.

Vi er der, også hvis det brænder på kl. 23.00

Vi kender konsekvenserne for din forretning og din kundeservice, hvis systemet slår knuder. Og det sker bare nogle gange, når man digitaliserer sin forretning. Vi har fri support alle hverdage fra kl. 9-16. Vagtelefonen er åben alle ugens dage fra 6-24. Uanset hvornår du ringer, møder du altid kompetente supportere, som kan hjælpe dig hurtigt videre.

Kontakt kundeservice
Kunderne fortæller

Vores succes afhænger af kundernes succes. Så kort kan det siges. Læs vores cases, hvor kunderne fortæller om, hvilket udbytte de har fået af vores forskellige løsninger.

Læs vores cases
Er du klar til at løfte din forretning? Vi er her for at hjælpe dig videre