Flexyfitness
Club management Medlemsstyring Vagtplaner Dørsystem Fitness-app
FlexyFitness
Holdplaner Abonnementsstyring Klippekort CRM-system Rapporteringssystem
bg-image

Sund forretning med FlexyFitness

Komplet club management system til fitnesscentre

flexyfitness_collage

FlexyFitness er en af markedets mest komplette og innovative totalløsninger til fitnesscentre, sportsklubber og motionscentre. Med FlexyFitness kan du give medlemmerne en unik og personlig service, hvor der samtidig er 100% overblik over medlemmer, hold- og vagtplaner, opkrævninger og nøgletal.

Skræddersyet til fitnessbranchen

FlexyFitness er udviklet på baggrund af mange års indsigt i hverdagen i fitnesscentre. Vi kender puslespillet, hvor tilmeldinger, afbud, ventelister, opsigelser, adgangskontrol og abonnementer skal gå op i en højere enhed – og med medlemmet i centrum. FlexyFitness digitaliserer en lang række processer i dagligdagen og fanger menneskelige fejl, inden de når ud til medlemmerne.

Suveræn medlemsstyring

Med FlexyFitness kan dine medlemmer selv til- og framelde sig hold, baner eller behandlinger på den online platform, hvor du selv definerer frister og vilkår. Er der for få tilmeldte til et hold, sender systemet automatisk en aflysning til de tilmeldte. Er der behov for differentierede medlemskaber med begrænsninger, klarer systemet også det.

Kombinationsmedlemskaber, klippekort og ekstrakøb på medlemskort administreres let i det indbyggede opkrævningssystem. Alle dine opkrævninger og betalinger kan nemt klares via betalingsservice og Reepay, og kunder, der betaler via indbetalingskort, kan automatisk opkræves gebyr. FlexyFitness bliver hurtigt en uundværlig del af en velsmurt hverdag og en sund forretning.

doorcontrol

Fremmøde og dørkontrol

Det automatiske dørsystem giver de allerbedste forudsætninger i et moderne fitnesscenter, bl.a. i receptionsløse centre. Adgangskort blokeres automatisk, når medlemmet er meldt ud eller ikke har betalt, og forskellige medlemskaber kan have forskellige adgangsbegrænsninger. Dørsystemet kan fungere som fremmøderegistrering, evt. sammen med en fremmødeskærm med personlig hilsen, og kan integreres med fx Q-Park. Det kalder vi god kundeservice!

Vokser med din forretning

FlexyFitness er bygget op af en række fleksible moduler, og kan vokse sammen med dit center. Grundsystemet indeholder naturligvis de vigtigste features for en start-up: Komplet kassesystem og dashboards, rapporteringssystem, CRM-system og meget, meget mere.

Tilføjer du modulet FlexyPlan kan du spare en masse værdifuld tid på personalehåndtering, planlægning af vagter og registrering af mødetider. Både timeansatte og holdinstruktørers tid registreres elektronisk, så det er let at køre korrekt løn.

Se hele listen af features i prisoversigten.

pattern

Integration til dine systemer

FlexyFitness kan integreres med alle de populære IT-systemer på markedet, som fx e-conomic, Betalingsservice, MobilePay, Proløn, Dibs og Google Analytics blot for at nævne nogle. Du kan se alle integrationsmulighederne her. Kontakt os, hvis du mangler noget på listen – så finder vi en løsning.

FlexyFitness_Body

Fitness-app til dine kunder

FlexyFitness indeholder en brugervenlig fitness-app, som hjælper dine kunder med at holde styr på personlige træningsprogrammer, øvelser og holdtilmeldinger. I app’en kan brugeren kommunikere med den personlige træner, og få tilbagemeldinger, invitationer og tilbud.

Vi er der, også hvis det brænder på kl. 23.00

Vi kender konsekvenserne for din forretning og din kundeservice, hvis systemet slår knuder. Og det sker bare nogle gange, når man digitaliserer sin forretning. Vi har fri support alle hverdage fra kl. 9-16. Vagtelefonen er åben alle ugens dage fra 6-24. Uanset hvornår du ringer, møder du altid kompetente supportere, som kan hjælpe dig hurtigt videre.

Kontakt kundeservice
Kunderne fortæller

Vores succes afhænger af kundernes succes. Så kort kan det siges. Læs vores cases, hvor kunderne fortæller om, hvilket udbytte de har fået af vores forskellige løsninger.

Læs vores cases
Er du klar til at løfte din forretning? Vi er her for at hjælpe dig videre