FlexyCRM

Et booking system til fitness der optimerer administrationen af dit træningscenter

Vores produkter

Et komplet fitness booking system

Gør det nemt at administrere dit træningscenter, sportsklub eller motionscenter.

Med FlexyCRM kan du skabe overblik over dine medlemmer, holdplaner og holdbookinger samt opkrævninger og nøgletal for din forretning. 

Vores system er udviklet på baggrund af mange års erfaring med fitnessbranchen, og er skabt med medlemmet i centrum. 

Det bidrager til at digitalisere de daglige arbejdsprocesser og skaber en personlig oplevelse for dine medlemmer præget af god og nærværende service.

Det får du
...og meget mere

En dybdegørende indsigt i nøgletal for din forretning

Det intelligente rapporteringsværktøj hjælper dig med at identificere relevante fokusområder for optimering af din forretning.

Du kan oprette fitness fokusrapporter, følge med i medlems- og churn-statistik samt få overblik over holdbelægning og lønomkostninger.

Samlet skaber indsigten potentiale for vækst, da du kan iværksætte målrettede tiltag, der fremmer din forretning.

Nem og overskuelig medlemsadministration

FlexyCRM gør det muligt at håndtere alle typer hold og kontrakter i ét system.

Med vores smarte holdbooking-system kan du let administrere holdaktiviteter for dine medlemmer.

Du kan oprette alt fra klippekort, sæsonhold og ventelister til forælder/firmabetalte medlemskaber, kampagner og tilskudsaftaler. De enkelte medlemskaber kan tilpasses til netop din forretning.

Det letter administrationen og frigiver tid som du kan bruge på dine medlemmer.

Intelligent fremmøderegistrering via dørintegration

Med dørintegration får du altid et opdateret overblik over fremmøder i dit center.

Du kan se fremmødelister, aktiviteter, status på medlemskaber samt fremmødehistorik for dine medlemmer.

Du ved derfor altid hvilke personer, der er tilstede i dit center på et givent tidspunkt. Det giver dig mulighed for at optimere din holdplanlægning, sammensætning af medlemskaber og medarbejderkapacitet.

Let håndtering af opkrævninger

I det indbyggede faktureringssystem kan du administrere alle dine opkrævninger og betalinger.

Du kan tilpasse kontraktskabeloner og opkrævningstidspunkter, så de passer til din forretnings brand og behov. Du kan let håndtere sammensatte medlemskaber, brug af klippekort samt ekstrakøb på medlemskort.

Det giver overblik over status på betalinger, letter arbejdet med opkrævninger og understøtter opretholdelsen af en sund forretning.

Vælg segment og se alle funktioner:

Fitnesscenter

En eller flere lokationer

FlexyCRM er bygget op af en række moduler og kan sammensættes efter dine behov og størrelsen på din forretning.

Vores grundsystem har alle de vigtigste funktioner, som din virksomhed har brug for, og jo større dit center bliver, jo mere kan du udvide systemet.

Er du en kæde med flere lokationer, kan FlexyCRM let integreres på tværs af din forretning, så du har overblik over den enkelte lokation og den samlede forretning.

Design din egen loyalty app - skræddersyet til dit fitnesscenter

Med FlexyCRM kan du tilbyde dine medlemmer FlexyLoyalty, som er en brugervenlig app, der gør det nemt for medlemmerne at administrere holdbookinger.

FlexyPlan

Skræddersyet vagtplanssystem til dit center

Tilføjer du modulet FlexyPlan, kan du spare en masse værdifuld tid på personaleadministration som f.eks. planlægning af vagter og registrering af mødetider. Det er samtidig let at køre korrekt løn, da både timeansattes og holdinstruktørers tid registreres elektronisk.

FlexyPlan

Skræddersyet vagtplanssystem til dit center

Tilføjer du modulet FlexyPlan, kan du spare en masse værdifuld tid på personaleadministration som f.eks. planlægning af vagter og registrering af mødetider. Det er samtidig let at køre korrekt løn, da både timeansattes og holdinstruktørers tid registreres elektronisk.

Effektiviser dine arbejdsgange og byg en sundere forretning

Saml alle dine systemer i ét

Mindsk administrationen og effektiviser arbejdsgangene ved at samle hele din drift i ét og samme system. Det giver mere tid til dine medlemmer.

Med management systemet FlexyCRM har du automatisk også kassesystemet FlexyPOS, der gør det let at betjene medlemmer. 

Du kan samtidig tilføje vores vagtplanssystem FlexyPlan, som optimerer håndteringen af personalet og vores digtiale infoskærm FlexyMedia, der inspirerer og motiverer medlemmer.

Du samler flere systemer i ét fitness system, og det optimerer den daglige drift, så du får mere tid til at give dine medlemmer den bedste oplevelse.

Skal vi finde en løsning til dig?​

Kontakt os, hvis du er blevet nysgerrig på fordelene ved at samle din drift ét sted og gerne vil høre om alle fordelene.
Det er uforpligtende at tage en snak med os.

Hvilken branche tilhører du?

Aktivitetscenter

Med Flexybox kan du håndtere både aktivitets- og ressourcebookinger og sammensætte aktiviteter i ét og samme bookingsystem. Det forenkler dine arbejdsopgaver, så du kan bruge tiden på at give dine gæster en sammenhængende oplevelse af høj kvalitet.

Fitnesscenter

Med Flexybox kan du samle medlemsadministration, holdbooking og vagtplan i ét system. Det skaber overblik og reducerer den tid, du bruger på drift, så du kan fokusere på at levere en god og personlig service til dine medlemmer.

Restauration

Med Flexybox’ komplette driftssystem kan du administrere alt fra bordplan og online booking til vagtplan og lagerstyring. Ved at optimere din daglige drift frigiver du tid til at skabe den bedste oplevelse for dine gæster.

Bliv inspireret af Fin form

Læs om hvordan Fin Form udnytter fordelene ved systemet, så de kan koncentrere sig om at drive deres center og pleje medlemmer.

fin form logo_hvid

Kontakt os - så hjælper vi dig videre!