Job og karriere

Vi er en arbejdsplads, der er drevet af lysten til at skabe!

I Flexybox har vi en nysgerrig tilgang til at forstå vores kunders forretning, så vi kan udvikle booking software, der passer til deres behov. 

Har du lyst til at blive en del af Flexybox-holdet, så tag et kig på vores ledige stillinger. 

”Vi er nysgerrige på vores produkt, vores kunders behov og vores egen udvikling”

John Jessen
CEO, Flexybox

Hverdagen i Flexybox

I Flexybox er vi stolte af at kunne tilbyde et både dynamisk og visionært arbejdsmiljø med fokus på faglig såvel som personlig udvikling. Samtidigt har vi sat trivsel og en god balance mellem arbejde og privatliv højt på vores agenda.

Vi gør en stor indsats for at tilgodese vores medarbejderes behov. Baseret på et grundlæggende princip om tillid samt et ønske om at understøtte en effektiv arbejdsproces, har vi indført en hybrid arbejdsplads. Det er derfor muligt at arbejde hjemmefra, i det omfang det giver mening for den enkelte medarbejder. 

Da vi er glade for hinanden og dertil også har det rart sammen, når vi er på arbejde, har vi også fællesdage på kontoret, for at skabe rum til at dyrke vores fælleskab. Vi mener, at det er med til at skabe fundamentet for et godt samarbejde.

Som medarbejder i Flexybox har du en bred kontaktflade, der inkluderer hele virksomheden, og vi kender hinanden på tværs af de enkelte afdelinger. Vi har fokus på et godt arbejdsmiljø, hvor der altid er en kollega at sparre eller spise frokost med.

4 gode grunde til at blive en del af Flexybox

Vi vægter en sund work-life-balance højt

Vi har fokus på en god balance mellem arbejde og privatliv. Vi understøtter fleksible arbejdstider samt muligheden for hjemmearbejdsdage, så vores medarbejdere kan få hverdagen til at gå op – uanset hvor i landet de er bosat.

Vi mener, at relevant efteruddannelse er vigtigt

Vi ønsker at understøtte et innovativt, motiverende og udviklende arbejdsmiljø. Derfor har vi et kontinuerligt fokus på at dygtiggøre og udvikle vores medarbejderes kompetencer gennem relevante kurser og efteruddannelser.

Vi tilbyder gode karrieremuligheder

Da vi er en levende og dynamisk virksomhed, er der gode personlige karrieremuligheder hos os. Vi har en stor medarbejdeinvolvering og det er derfor muligt at sætte sit eget præg på arbejdspladsen.

Vi inspirerer til et godt socialt fællesskab, der skaber værdi både på arbejdet og uden for arbejdstid

Vi har det sjovt sammen, og vi vægter vores kollegiale fælleskab højt. Personaleforeningen i Flexybox arrangerer flere forskellige aktiviteter i løbet af året. Vi deltager f.eks. i DHL Stafetten, vi har brætspilsaftener og en Bowling klub, hvor vi træner (og hygger os) en gang om måneden.

Mød 2 af vores
dygtige medarbejdere

Customer Succes Agent

Katrine Simone Hansen

”Jeg arbejder sammen med et team der tager initiativ til selvudvikling, og har oprigtig interesse for at gøre det bedste mulige for vores kunder.
Der er øje for detaljerne, og der bliver arbejdet grundigt for at få en dybere forståelse af de enkelte virksomheder, men især også de mennesker der står bag.
Vi sætter en ære i at danne meningsfulde relationer, hvor tilliden går begge vejeJeg føler at jeg bliver udfordret daglig, hvilket lever op til mine personlige ønsker om en foranderlig hverdag.Vi har det ultimativt bedste team, med højt humør, store smil og en god stemning”

Product designer

Lynge Nielsen

”Mine primære opgaver består i forbedring af UX, designe interface og sætte struktur. Det bedste ved mit job er vores gode kollegaskab, og at jeg kan få lov til at være kreativ. Ikke to dage er ens, og jeg kan præge meget, hvordan Flexybox skal se ud. Det er nok noget af det fedeste ved at være her i Flexybox, at man kan få lov til at sætte sit præg.”

Full stack developer

Kristin Hansen

”Man har meget indflydelse i Flexybox, og du bliver hørt. Når man har indflydelse, tager man også naturligt et medansvar, og det gør, at man føler sig som en del af et fællesskab. Og dét er stærkt her i Flexybox. Udover vi har det godt sammen, når vi går på arbejde, så mødes vi også udenfor arbejde, hvor vi for eksempel bowler, spiller brætspil eller deltager i andre sjove arrangementer sammen.”

Flexybox er en Great Place to Work©-certificeret virksomhed

Vi ved, de bedste resultater skabes når vores medarbejdere trives.

Det er ikke kun overfor vores kunder, at vi viser et stort engagement. Det gør vi også overfor hinanden. Trivsel og et godt arbejdsmiljø er et fokusområde, hvor vi løbende igangsætter nye tiltag og etablerer konkrete handlingsplaner, så vi sikrer, at vores medarbejdere er glade og stolte over deres arbejdsplads.

I Great Place to Work© medarbejderundersøgelsen svarer 95% af medarbejderne, at man kan regne med, at folk gerne vil samarbejde og hele 97% af medarbejderne svarer, at vi udviser omsorg for hinanden. Det er vi stolte af!

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker en demonstration af vores branchespecifikke løsninger.

Flexybox Danmark ApS.
Østre Havnevej 31
5700 Svendborg
Denmark

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker en demonstration af vores branchespecifikke løsninger.

Flexybox Danmark ApS.
Østre Havnevej 31
5700 Svendborg
Denmark

Følg os

Kontakt os - så hjælper vi dig videre!