bg-image

Styr på nøgletal giver ro og overblik

Sund lagerstyring. Sund forretning.

flexyinventory_collage

Det kan være dyrt ikke at have styr på nøgletal, udgifter, svind og avancer. For ikke at tale om miljøbelastende madspild. Lagerstyring med FlexyInventory er udviklet specifikt til café- og restaurationsbranchen, og er helt uundværligt for en veldreven forretning, hvis du spørger os.

Handling på baggrund af data

Der ligger værdifuld viden gemt i dine data, når lagerstyringen bliver digitaliseret. Faktabaseret viden, som hjælper dig med at styre dine udgifter, beregne indkøb og udregne kostpris og avancer på baggrund af aktuelle råvarepriser. Sammen med kassesystemet FlexyPos, giver FlexyInventory dig altid et aktuelt overblik over varebeholdninger, og advarer når du rammer din minimumsbeholdning. Du får intelligente bud på vareindkøb, baseret på historik og kalkuler, og du sender nemt bestillingerne direkte til din leverandører.

FlexyInventory indeholder et væld af standardfunktionalitet, som du kan se her.

Næringsindhold og allergener

Ud fra kalkuler kan FlexyInventory automatisk udregne kcal, fedtprocent, proteinindhold m.m. i dine forskellige retter, samt angive allergiinformation. Det sparer personaleressourcer, og giver tryghed til at yde god service i en tid med stor fokus på allergener.

Vi er der, også hvis det brænder på kl. 23.00

Vi kender konsekvenserne for din forretning og din kundeservice, hvis systemet slår knuder. Og det gør det bare nogle gange. Vi har fri support alle hverdage fra kl.  9-16. Vagtelefonen er åben alle ugens dage fra 6-24. Uanset hvornår du ringer, møder du altid kompetente supportere, som kan hjælpe dig hurtigt videre.

Kontakt kundeservice
Kunderne fortæller

Vores succes afhænger af kundernes succes. Så kort kan det siges. Læs vores cases, hvor kunderne fortæller om, hvilket udbytte de har fået af vores forskellige løsninger.

Læs vores cases

Er du klar til at løfte din forretning? Vi er her for at hjælpe dig videre