FlexyPOS

Komplet kasse- og forretningssystem med fokus på højt serviceniveau og mersalg.

Vores produkter

Et komplet POS-system uanset branche

FlexyPOS er meget mere end et kassesystem, hvor du kan modtage betalinger. Du får et fleksibelt POS kassesystem, der er skræddersyet, så det passer til din branche, forretning og daglige rutiner.

FlexyPOS er skabt på baggrund af mange års erfaring og en dybgående indsigt i aktivitets- fitness og restaurationsbranchen.

Udover et intelligent POS-system, som guider dine medarbejdere til mersalg og god og nærværende service, får du også et system, der giver dig overblik over dagens bookinger og som restaurant et overblik over alle take away ordrer. 

Det giver dine medarbejdere mulighed for at forberede sig, så deres arbejdsdag bliver nemmere, og frigiver tid til at give kunderne en ekstra god oplevelse.

Det får du
...og meget mere

Et komplet POS-system

Effektiviser din betjening af kunder og gæster med et godt overblik.

I vores kassesystem kan du tilpasse knapperne til jeres behov. Det er let at splitte en regning, lave kasseoptælling, oprette varerapporter og se salgsstatisk. Du kan samtidig se alle bookinger og ordrer på take away.

Det giver et godt overblik over arbejdsdagen, og frigiver mere tid hos personalet, så de kan yde en bedre kundeservice. 

Et godt rettighedssystem mindsker fejl

Gennem rettighedssystemet kan du sikre, at medarbejderne kun kan se det, der er relevant for dem – samtidig med at du stadig har alle informationer samlet ét sted.

Du får rettighedsstyring, rettighedsgrupper og funktionsbegrænsning. 

Alt dette sparer dig tid på administration af personalet og mindsker fejl, da medarbejderne kun har adgang til relevante informationer og funktioner.

 

Digitalt kunde- og personale kartotek

Sikker digital opbevaring af data på alle kunder og medarbejdere.

Opbyg et kunde- og personale kartotek i et brugervenligt CRM-system. Det giver et komplet overblik over persondata, konto- og besøgshistorik. Systemet er GDPR-compliant med automatisk anonymisering, som sikrer forsvarlig håndtering af data.

Du kan samtidig lave segmenterede kundelister, så dine kunder kun modtager relevant information.

Nem daglig rapportering

Få et detaljeret overblik over differencer, omsætning og lønprocent for dagen. 

Med daglig rapportering sender du automatisk alt data, der er registreret for dagen, til relevante medarbejdere.

Rapporteringen kan du anvende til at evaluere på, hvordan dagen er gået, og hvad der kan gøres i fremtiden for at optimere og udvikle din forretning.

Vælg segment og se alle funktioner:

Aktivitetscenter

Fitnesscenter

En eller flere lokationer

POS systemet er bygget op af en række moduler, som kan sammensættes efter dine behov og størrelsen på din forretning.

Vores grundsystem har alle de vigtigste funktioner, som en virksomhed har brug for, og jo større din forretning bliver, jo mere kan du udvide systemet.

Bestyrer du en kæde med flere lokationer, kan FlexyPOS let integreres på tværs af din forretning, så du både har overblik over den enkelte lokation og den samlede forretning.

Skab vækst i din forretning med et intelligent rapporteringsværktøj

Rapportering giver indsigt i de områder, du skal sætte fokus på for at vækste og skabe større omsætning i din virksomhed.

I systemet kan du opsætte dagsrapporter og standard perioderapporter samt udarbejde brugerdefinerede rapporter eller få specialudviklede rapporter, der passer til dine behov og ønsker.

Workforce medarbejder app

Med vores Workforce medarbejder app er det let for dine medarbejdere at registrere udbetalinger, se udestående ordrer og foretage lageroptælling. De kan samtidig bestille og modtage varer.

Din administrator kan hurtigt lave digitale
procedurelister, se og redigere vagtplan samt oprette beskeder til medarbejderne.

Det effektiviserer arbejdsgangene og letter håndteringen af opgaveløsningen.

Bestillingsapp

Læs hvordan vores bestillingsapp FlexyOrder skaber mersalg

Bestillings appen effektiviserer arbejdsgange, når tjeneren tager imod bestillinger ved bordet og sender ordrer og beskeder direkte til køkkenet. Spørgsmål f.eks. omkring mersalg, der skal huskes, kan nemt tilføjes. 

FlexyMenu

Skræddersyet til din restaurant eller café

Med FlexyMenu giver du dine gæster en hel ny brugeroplevelse gennem en elektronisk menukortsapp, der reducerer ventetiden på betjening.

Optimér administrationen og få mere tid til dine kunder

Saml alle dine systemer i ét

FlexyPOS er designet til at lette den daglige drift og gøre hverdagen nemmere, så du bruger mindre tid på administrative opgaver.

Du kan samle hele din drift i ét og samme system ved at udvide dit POS-system med vagtplanssystemet FlexyPlan og lagerstyringssystemet FlexyInventory

Du kan også tilføje vores smarte loyalitetsapp FlexyLoyalty, som fastholder interessen og skaber loyale kunder.

Når du digitaliserer din forretning og forbinder de enkelte management systemer, effektiviserer du dine arbejdsgange og frigiver tid til at yde en god kundeservice.

Skal vi finde en løsning til dig?​

Kontakt os, hvis du er blevet nysgerrig på fordelene ved at samle din drift ét sted og gerne vil høre om alle fordelene.
Det er uforpligtende at tage en snak med os.

Hvilken branche tilhører du?

Aktivitetscenter

Med Flexybox kan du håndtere både aktivitets- og ressourcebookinger og sammensætte aktiviteter i ét og samme bookingsystem. Det forenkler dine arbejdsopgaver, så du kan bruge tiden på at give dine gæster en sammenhængende oplevelse af høj kvalitet.

Fitnesscenter

Med Flexybox kan du samle medlemsadministration, holdbooking og vagtplan i ét system. Det skaber overblik og reducerer den tid, du bruger på drift, så du kan fokusere på at levere en god og personlig service til dine medlemmer.

Restauration

Med Flexybox’ komplette driftssystem kan du administrere alt fra bordplan og online booking til vagtplan og lagerstyring. Ved at optimere din daglige drift frigiver du tid til at skabe den bedste oplevelse for dine gæster.

Kontakt os - så hjælper vi dig videre!