FlexyPOS
Kassesystem Lagerstyring Vagtplaner og løn Online bordbooking
FlexyPOS
Grafisk bordplan TakeAway CRM-system Rapporteringssystem
FlexyPOS
Elektronisk menukort Automatisk bordprioritering Bestillings-app Dashboards
FlexyPOS
Gavekortsystem Bogføringsintegration Webshop Faktureringssystem
bg-image

Skræddersyet kassesystem - POS system til restauranter og cafeer

Et POS system, der giver mere tid til kundeservice

flexypos_collagexx

FlexyPos er et komplet POS system bygget på mange års indsigt i café- og restaurationsbranchen. Kassesystemet er designet med fokus på højt serviceniveau, nem håndtering og mersalg.

FlexyPos kan skræddersys til netop din restauration, medarbejderstab og daglige rutiner.

 

Kassesystemer designet til god service

FlexyPos danner en sikker platform for din samlede forretning. Vi plejer at kalde det en investering i glade kunder og sund forretning.

Selve kassesystemet kan designes med dine egne knapper og menuer, og gør det nemt at splitte regninger eller håndtere forskellig valuta. Løsningen rummer et væld af smarte features, som guider dine medarbejderne til mersalg og god og nærværende service. Den grafiske bordplan hjælper tjenerne med at komme rundt til alle borde i passende intervaller på travle aftener og tage imod bestillinger på bestillings-appen. Den automatiske bordprioritering sørger for at seate dine gæster bedst muligt ifht. jeres ønsker. Det sparer værdifuld tid, som du kan bruge på kundeservice i stedet. Masser af bogholderi-tid sparer du også, når FlexyPos integreres automatisk til dit økonomisystem.

flexyplan_collage

Et POS system, der vokser med din forretning

FlexyPos er bygget op af en række moduler, og kan vokse med din forretning. Grundsystemet indeholder naturligvis de vigtigste features for en start-up: Komplet POS system og dashboards, rapporteringssystem, CRM-system og meget, meget mere.

Tilføjer du modulet Vagtplan kan du spare en masse værdifuld tid på planlægning af vagter ved at lade medarbejderne styre planlægningen selv. Modulerne Online bordbooking, Elektronisk menukort og Lagerstyring fuldender paletten i en af de stærkeste løsninger på markedet. Vi har tænkt på det hele, så du kan tænke på udvikling af din forretning.

Integration til dine systemer

FlexyPos kassesystemet kan integreres med alle de populære IT-systemer på markedet, som fx e-conomic, Betalingsservice, MobilePay, Proløn, Dibs og Google Analytics blot for at nævne nogle. Du kan se alle integrationsmulighederne her. Kontakt os, hvis du mangler noget på listen – så finder vi en løsning.

Bestillings-app

bestillings-app-icon

Lad tjeneren tage imod bestillinger ved bordet, og send dem direkte til køkkenet fra den håndholdte terminal. Er der spørgsmål, som tjeneren skal huske at stille, eller beskeder til køkkenet, kan de tilføjes i systemet. Regningen kan splittes op ved bordet og betales, uden at tjeneren forlader selskabet.

Læs mere

Grafisk Bordplan

grafik-bordplan-icon

Den grafiske bordplan gør det let at yde en god og opmærksom service, som typisk også fører til mersalg. Det er let at overskue reservationer, og farver fortæller, hvornår et bord bør besøges igen, eller mangler at blive dækket op. Med automatisk bordprioritering kan du seate dine gæster og selskaber præcis som overtjeneren ville gøre det, med hans unikke viden om restauranten.

Læs mere

Take-away

take-away-icon

Få et effektivt bestillingssystem, som håndterer alle indkomne ordrer, både dem der bestilles online og dem, der oprettes manuelt. Med en oversigt over din kapacitet og bestillinger ved du præcis, hvornår gæstens forudbestilte mad er klar. Du kan let hæve eller sænke kapaciteten for de enkelte dage, og dermed sikre et optimalt flow.

 

Du kan let hæve eller sænke kapaciteten for de enkelte dage, og dermed sikre et optimalt flow.

Læs mere

Vi er der, også hvis det brænder på kl. 23.00

Vi kender konsekvenserne for din forretning og din kundeservice, hvis systemet slår knuder. Og det sker bare nogle gange, når man digitaliserer sin forretning. Vi har fri support alle hverdage fra kl. 9-16. Vagtelefonen er åben alle ugens dage fra 6-24. Uanset hvornår du ringer, møder du altid kompetente supportere, som kan hjælpe dig hurtigt videre.

Kontakt kundeservice
Kunderne fortæller

Vores succes afhænger af kundernes succes. Så kort kan det siges. Læs vores cases, hvor kunderne fortæller om, hvilket udbytte de har fået af vores forskellige løsninger.

Læs vores cases

Er du klar til at løfte din forretning? Vi er her for at hjælpe dig videre