bg-image

Bestillings-app: Sikkerhed og nærvær

flexypos_collagexx

Højt serviceniveau og mersalg

Lad tjeneren tage imod bestillinger ved bordet, og send ordrer og beskeder direkte til køkkenet fra den håndholdte terminal. Er der spørgsmål, fx vedr. mersalg, som tjeneren altid skal huske at stille, kan de nemt tilføjes. Det sikrer et højt serviceniveau, øget mersalg og en effektiv hverdag. Bestillings-app’en indeholder en masse features, som alt sammen er skræddersyet til at give gæsterne en professionel oplevelse og tjeneren at godt arbejdsredskab:

Motivation og performance

De enkelte salg bliver logget på hver enkelt medarbejder, og rapporter giver hele tiden et aktuelt overblik over, hvilke tjenere der performer bedst. Det kan være et vigtigt redskab til motivation og efteruddannelse.

Direkte beskeder

Beskeder til køkkenet og ændringer til ordrer eller produkter kommunikeres nemt via app’en. Det sikrer, at ingen vigtige beskeder går tabt, selv i travle perioder.

Splittet regning

Regningen kan nemt splittes op ved bordet, og app’en sender løbende oplysninger til kassesystemet, uden at tjeneren forlader selskabet.

Bordets regning

Bestillinger bliver automatisk gemt på bordets regning med det samme, så alle tjenere har adgang til at sælge ekstra eller skrive en regning til gæsterne ved bordet, hvis den første tjener er optaget. Fakturering af større selskaber foregår med få klik via faktureringssystemet.

”Kør næste ret”

Flere-retters menuer afvikles effektivt og opmærksomt via app’en i form af ”kør næste ret” funktionen. Tjeneren angiver selv i en besked til køkkenet, om en ret skal ind som forret/hoved/dessert. Det sikrer, at hele selskabet får mad samtidigt, og frigiver tid til mere kundeservice.

Indhold og allergener

Gør det let for tjeneren at tilføje eller fjerne elementer i en ret, som kunden ikke ønsker. Det afkrydses blot i app’en ved bestilling, og køkkenet får straks besked. Vigtige beskeder vedr. fx allergener sendes også direkte til køkkenet.

En sikker forbindelse

Kommunikationen kan både foregå via WiFi og mobilnettet for maksimal stabilitet i en travl hverdag.

Vi er der, også hvis det brænder på kl. 23.00

Vi kender konsekvenserne for din forretning og din kundeservice, hvis systemet slår knuder. Og det sker bare nogle gange, når man digitaliserer sin forretning. Vi har fri support alle hverdage fra kl. 9-16. Vagtelefonen er åben alle ugens dage fra 6-24. Uanset hvornår du ringer, møder du altid kompetente supportere, som kan hjælpe dig hurtigt videre.

Kontakt kundeservice
Kunderne fortæller

Vores succes afhænger af kundernes succes. Så kort kan det siges. Læs vores cases, hvor kunderne fortæller om, hvilket udbytte de har fået af vores forskellige løsninger.

Læs vores cases
Er du klar til at løfte din forretning? Vi er her for at hjælpe dig videre