Bestillingsapp - FlexyOrder

Skab mersalg og effektiviser arbejdsgange. Lad tjeneren tage imod bestillinger ved bordet, så ordrer og beskeder sendes direkte til køkkenet fra den håndholdte terminal.

Headerbillede for adskillige sider

Frigiv tid til service og mersalg

Giv gæsterne en fuldendt oplevelse

Bestillingsapp’en indeholder en masse features, som alt sammen er skræddersyet til at give gæsterne en professionel oplevelse og tjeneren at godt arbejdsredskab. Er der spørgsmål, f.eks. vedr. mersalg, som tjeneren altid skal huske at stille, kan de nemt tilføjes. Det sikrer et højt serviceniveau, øget mersalg og en effektiv hverdag.

Motivation og performance
De enkelte salg bliver logget på hver enkelt medarbejder, og rapporter giver hele tiden et aktuelt overblik over, hvilke tjenere der performer bedst. Det kan være et vigtigt redskab til motivation og efteruddannelse.
Effektiviser din service og skab mindeværdige gæsteoplevelser

Bestillingsappen indeholder en masse features, som frigiver tid og mindsker ventetid hos gæsterne:

Direkte beskeder

Beskeder til køkkenet og ændringer til ordrer eller produkter kommunikeres nemt via app’en. Det sikrer, at ingen vigtige beskeder går tabt, selv i travle perioder.

Split regning

Regningen kan nemt splittes op ved bordet, og app’en sender løbende oplysninger til kassesystemet, uden at tjeneren forlader selskabet.

Bordets regning

Bestillinger bliver automatisk gemt på bordets regning med det samme, så alle tjenere har adgang til at sælge ekstra eller skrive en regning til gæsterne ved bordet, hvis den første tjener er optaget. Fakturering af større selskaber foregår med få klik via faktureringssystemet.

”Kør næste ret”

Flere-retters menuer afvikles effektivt og opmærksomt via app’en i form af ”kør næste ret” funktionen. Tjeneren angiver selv i en besked til køkkenet, om en ret skal ind som forret/hoved/dessert. Det sikrer, at hele selskabet får mad samtidigt, og frigiver tid til mere kundeservice.

Indhold og allergener

Gør det let for tjeneren at tilføje eller fjerne elementer i en ret, som kunden ikke ønsker. Det afkrydses blot i app’en ved bestilling, og køkkenet får straks besked. Vigtige beskeder vedr. f.eks. allergener sendes også direkte til køkkenet.

En sikker forbindelse

Kommunikationen kan både foregå via WiFi og mobilnettet for maksimal stabilitet i en travl hverdag.

Vi integrerer til dine systemer

Flexybox kan levere et driftssystem med et hav af muligheder, og det vi ikke selv tilbyder, har vi en integration til. Vi integrerer med alle gængse IT-systemer på markedet, hvilket sikrer, at du kan blive ved med at anvende de systemer, du allerede kender og er tryg ved.

Skal vi finde en løsning til dig?​

Kontakt os, hvis du er blevet nysgerrig på fordelene ved at samle din drift ét sted og gerne vil høre om alle fordelene.
Det er uforpligtende at tage en snak med os.

Kontakt os - så hjælper vi dig videre!