Lønkørsel

Spar værdifuld tid på lønkørsel. Komplet og nem løsning, som sikrer udbetaling af korrekt løn til dine medarbejdere – hurtigt og sikkert.

Headerbillede for adskillige sider

Spar tid på lønkørsel

Saml lønsatser og tidsregistrering i ét og samme system.

Brug mindre tid på lønkørsel. Få en komplet og nem løsning, som sikrer udbetaling af korrekt løn til dine medarbejdere, når du integrerer din lønkørsel med FlexyPlan.

Integration til dit lønsystem

Effektiviser din hverdag og mindsk risikoen for menneskelige fejl. FlexyPlan har direkte integration til flere af de mest kendte lønsystemer, så lønposteringerne automatisk bliver overført. Det er også muligt at lave udtræk af tidsregistreringer, lønsatser, afrundinger og tillæg – lige til at trække ind i lønsystemet.

Det sparer tid og mindsker risikoen for menneskelige fejl.

Spar værdifuld tid på kontrol og lønkørsel

FlexyPlan indeholder en masse features, som gør din lønkørsel let, hurtig og sikker:

Avanceret rapportering og dashboard

Ved at samle løn og timer i samme system kan FlexyPlan generere en lang række detaljerede rapporter og unikke nøgletal. Det finder du ikke i andre løsninger, hvor data ligger adskilt i forskellige systemer.

Integration med FlexyPos og FlexyBook

Få overblik over bl.a. lønprocent i forhold til omsætningen, eller over lønomkostninger pr. gæst pr. time. Hvis de ansatte møder for sent, eller bliver længere, kan man opsætte regler for hvordan dette skal aflønnes. Aften- og nattillæg udregnes automatisk ud fra tidsregistreringerne.

Integration med FlexyFitness

Få overblik over bl.a. lønomkostninger pr. fremmøde eller lønomkostninger pr. holdfremmøde. Bliver holdet aflyst pga. for få tilmeldte, eller er instruktøren syg, forsvinder holdlønnen automatisk.

Vi integrerer til dine systemer

Flexybox kan levere et driftssystem med et hav af muligheder, og det vi ikke selv tilbyder, har vi en integration til. Vi integrerer med alle gængse IT-systemer på markedet, hvilket sikrer, at du kan blive ved med at anvende de systemer, du allerede kender og er tryg ved.

Skal vi finde en løsning til dig?​

Kontakt os, hvis du er blevet nysgerrig på fordelene ved at samle din drift ét sted og gerne vil høre om alle fordelene.
Det er uforpligtende at tage en snak med os.

Kontakt os - så hjælper vi dig videre!