Bowl'n'Fun logo

Bowl'n'Fun har samlet alle deres behov i ét managementsystem, der kan det hele.​

Headerbillede for Bowl'n'Fun case side

”Flexybox rammer ganske enkelt alle vores behov”

Lene Høj Larsen

Direktør, Bowl’n’Fun

Avatar - Direktør, Bowl'n'Fun, Lene Høj Larsen
Lene Høj Larsen
Direktør

Bowl'n'Fun har samlet alle deres behov i ét managementsystem, der kan det hele.

Bowl’n’Fun er Danmarks største kæde af Bowling- og underholdningscentre fordelt på i alt 16 byer på Fyn, i Jylland og på Sjælland.

Alle centrene har deres egen restaurant – The Grill, hvor en velassorteret buffet er en del af oplevelsen. Med en erklæret mission om at sikre glade og tilfredse gæster via nærværende service, er Flexybox’ forretningssystemer et vigtigt fundament for en hverdag med overskud.

”I vores centre tilbyder vi en bred palette af aktiviteter ud over bowling, bl.a. lasergames, gokartbaner, minigolf, escape room og legeland. Læg dertil, at vi modtager store selskaber af børne- og familiefødselsdage, møder, konferencer og julefrokoster. Så har du et godt billede af en hverdag, hvor strømlinede processer, brugervenlighed og overblik er alfa og omega både for gæster og for personale.

Vi har valgt at bruge hele pakken af systemer fra Flexybox, som samler alle vores behov i ét managementsystem, der kan det hele. Det er der ingen andre på markedet, der kan. Og det har gennem de sidste mange år skabt stærke resultater for hele vores kæde. Vi sparer f.eks. rigtigt mange personaleressourcer på online booking og på planlægning af aktivitetspakker og -flows, som FlexyBook selv udregner. Det er ellers noget, der kan tage meget lang tid og kræver erfaring fra personalets side.

Vagtplanlægningen i FlexyPlan optimerer vores lønudgifter og gør det super nemt for personalet selv at lægge vagtskemaer. Med FlexyMenu, som er et elektronisk menukort, kan vores gæster selv bestille direkte på en tablet ude ved banerne. Det har smittet positivt af på mersalget, når de ikke skal vente på en tjener eller forlade banen for at bestille ekstra drikkevarer i kampens hede. Og sådan kunne jeg blive ved. Flexybox rammer ganske enkelt alle vores behov, og teamet bag er altid klar til at gå i dialog om udvikling af nye tiltag.

Rapporteringsmulighederne i Flexybox systemerne er fantastiske – alle ønskelige tal kan der oprettes rapporter på… og vi kan selv gøre det. Det er afgørende for en forretning som vores, hvor vi dagligt agerer på baggrund af dagsaktuelle tal.

Vores Flexybox-løsning er integreret med mere end 10 eksterne leverandører og deres forretningssystemer, bl.a. lønsystem, økonomisystem, MobilePay, Verifone, De Gule Sider, bowling scoresystemer, spiritus tællersystemer, Carlsbergs øl-/sodavand tællersystem, deals udbyder… you name it – og det spiller bare. Det hele er tilmed meget overskueligt og nemt for vores medarbejdere at arbejde i, hvilket også er vigtigt i en travl hverdag som vores.

Med så stort et system som det, vi har valgt, kan det naturligvis ikke undgås, at der kommer udfordringer nogle gange. Det er jo IT, vi taler om! Men vi oplever supporten hos Flexybox som meget servicemindet og nærværende. De taler til den enkelte medarbejder på dennes niveau, og kan hurtigt sætte sig ind i problemstillingen. Og vi kan som kunde hele tiden følge med i de opgaver/fejl, der meldes ind gennem deres ticket link. Det giver os en tryghed at vide, at opgaverne er sat i system, og at vi ikke bliver ”glemt”. Og vi får altid en tilbagemelding på opgaverne både under opstart, løbende og afsluttende.

Derfor vil jeg også 100% anbefale Flexybox’ systemer til både den lille forretning og til den store komplekse forretning. Ingen tvivl om det!”

Vi har disse produkter

Skal vi finde en løsning til dig?​

Kontakt os, hvis du er blevet nysgerrig på fordelene ved at samle din drift ét sted og gerne vil høre om alle fordelene.
Det er uforpligtende at tage en snak med os.

Bliv inspireret af andre fra samme branche

Kontakt os - så hjælper vi dig videre!