Optimér fitnessoplevelsen: Tilbyd kropsanalyse til medlemmerne med InBody

Flexybox vil i samarbejde med InBody skabe en mere personlig og målrettet fitnessoplevelse for medlemmerne.

Når Flexybox integrerer med InBody åbner det dørene for en bedre træningsoplevelse, da analyseværktøjet giver en dybere forståelse for det enkelte medlems kropsdata og muliggør mere målrettede træningsprogrammer.

InBody er et præcist værktøj, når kropssammensætningen skal analyseres.

Værktøjet giver fitnesscentre mulighed for at udføre nøjagtig og omfattende kropsanalyse. Det inkluderer bl.a. måling af muskelmasse og fedtprocent, og det giver trænere mulighed for at skræddersy træningsprogrammer og vejlede om ernæring til det enkelte medlem.

Målrettet træning – motivation og målsætning

Med InBody kan der skabes træningsprogrammer nøje tilpasset det enkelte medlems målsætning og krop. Trænere kan designe øvelser, der fokuserer på muskelopbygning, fedttab eller forbedring af generel sundhed baseret på præcise data.

Målbar fremgang

InBody-resultaterne kan integreres direkte i en app, så medlemmerne nemt kan se deres udvikling over tid og fastsætte realistiske målsætninger. Denne tilgang øger medlemmets engagement og motivation, men det hjælper også med at tilpasse deres træningsrutiner og målsætninger for at opnå optimale resultater.

Personlig og målrettet service

Med InBody har fitnesscentrene mulighed for at differentiere sig ved at tilbyde en mere personlig og målrettet service. De kan nemlig tilbyde en helhedsorienteret tilgang til medlemmernes træningsrejse og skabe en unik oplevelse for det enkelte medlem.

Øget bevidsthed om sundhed

Medlemmerne får et dybtgående indblik i sammensætningen af deres krop, hvilket kan hjælpe dem med at forstå, hvordan de kan tilpasse deres trænings- og kostvaner for at opnå ønskede resultater. Det skaber en mere effektiv træningsoplevelse.

Når medlemmerne forstår deres egen krop, bliver medlemmerne bedre informeret om deres helbred og fitnessniveau. Det giver en øget bevidsthed om, hvor vigtigt det er at træne og spise varieret, hvilket gør medlemmerne mere informerede og sundhedsbevidste.

Er du blevet nysgerrig?

– og kunne du godt tænke dig at høre mere om integrationen til Flexybox, så kontakt os gerne på +45 70 22 48 84 eller skriv en mail til salg@flexybox.com.

Du kan også udfylde vores kontaktformular, hvorefter vi kontakter dig.

Bliv klogere på systemet!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv klogere på vores system og løsning.
Du får:

Kontakt InBody Danmark

Kontakt os - så hjælper vi dig videre!