Charlottehaven Health Club

”Vi kan kun anbefale FlexyFitness til andre træningscentre, som har brug for et moderne og brugervenligt system”
Produkter brugt i denne case
FFitness

FlexyFitness

For Charlottehaven Health Club er FlexyFitness en vigtig del af en god og personlig kundeoplevelse.

Hos Charlottehaven Health Club på Østerbro er god service, afslappet eksklusivitet og en behagelig, atmosfære afgørende for en god kundeoplevelse. Siden starten af 2019 har de benyttet FlexyFitness som club management system, og er godt tilfredse med valget:

”FlexyFitness betyder, at vi er GDPR compliant, hvilket er vigtigt for et træningscenter som vores, hvor tillid og personlig kontakt er i højsædet. Det er meget nemt for vores ansatte at navigere i systemet i hverdagen, og nye tiltag i centeret kan hurtigt gennemføres. Støder vi på problemer, finder vi god hjælp i FlexyBox’ helpdesk, ligesom vi altid oplever at supporten er kompetent og nem at få fat i pr. telefon.

Vores medlemmer har også glæde af systemets mange smarte funktioner – fx kan de nu registrere deres parkering samtidigt med at de tjekker ind her. Vi kan kun anbefale FlexyFitness til andre træningscentre som har brug for et moderne og brugervenligt system.”

Maria Schultz
Fitnesschef

Vi er der, også hvis det brænder på kl. 23.00

Vi kender konsekvenserne for din forretning og din kundeservice, hvis systemet slår knuder. Og det sker bare nogle gange, når man digitaliserer sin forretning. Vi har fri support alle hverdage fra kl. 9-16. Vagtelefonen er åben alle ugens dage fra 6-24. Uanset hvornår du ringer, møder du altid kompetente supportere, som kan hjælpe dig hurtigt videre.

Kontakt en supporter

Er du klar til at løfte din forretning? Vi er her for at hjælpe dig videre