Online booking

Bedre service, bedre belægning. Med vores online booking kan dine gæster i ro og mag booke deres aktiviteter og tilkøb hjemmefra.

Headerbillede for adskillige sider

Hæv barren for dit serviceniveau

Nem online booking

At lade gæsterne hænge i en telefon-kø eller ringe forgæves, giver hverken værdi for dig eller for gæsten. Med vores online booking kan dine gæster i ro og mag booke deres aktiviteter og tilkøb hjemmefra. Du bestemmer selv indhold og begrænsninger, og du kan style opsætningen til din forretning.

Individuel styling af systemet
Du har mulighed for at sætte dit eget præg på online bookingen via CSS stylesheet, så det matcher resten af din virksomhed. Du kan også designe unikke bekræftelser og fakturaer i systemet, så gæsterne modtager en professionel og indbydende bekræftelse ved online reservation.
Sammensæt tilbud og pakker
Sammensæt gode tilbud eller pakker, eksempelvis til børnefødselsdage. Her kan en pakke fx indeholde bowling + buffet + gavepose + legeland + slik. Det hele kan bookes online på forhånd, og på regningen ligger hele pakken samlet fra start. Det minimerer tastefejl, sparer tid og giver mersalg.
Opret deltagerne hjemmefra
Dine gæster kan selv indtaste de forskellige navne til banerne ved online booking. På den måde kommer spillet hurtigt i gang, og dine gæster føler sig godt modtaget, når deres baner står klar.
Gør bookingen til en god oplevelse for dine gæster

Online bordbooking indeholder en masse andre features, som optimerer din belægning og giver gæsterne en professionel oplevelse:

Tilkøb ved booking

Tilbyd dine gæster at tilkøbe f.eks. pokaler, mad, snacks eller specielle tilbud på drikkevarer ved online forudbestilling. Det giver gæsterne en professionel totaloplevelse, og mersalget øges.

Tidsplan

Booker gæsterne flere aktiviteter i samme booking, få de en bekræftelse med tidsplan. Det giver tryghed og overblik, og forhindrer misforståelser.

Tilmeldinger

Gæsterne kan tilmelde sig nyhedsbrev og fordelsklubber via online booking systemet.

Kundelogin

Gæsten har mulighed for at oprette sit eget login, så han slipper for at taste al info ind, hver gang han booker.

Depositum

Få gæsterne til at betale depositum via bekræftelsen – det hindrer ”no shows”, øger omsætningen og sparer tid. Depositum modregnes automatisk i regningen.

Opsæt begrænsninger

Du kan opsætte begrænsninger i online bookingen, så det f.eks. ikke er muligt at booke et stort selskab med for kort varsel. Det er god service og sparer tid.

Vi integrerer til dine systemer

Flexybox kan levere et driftssystem med et hav af muligheder, og det vi ikke selv tilbyder, har vi en integration til. Vi integrerer med alle gængse IT-systemer på markedet, hvilket sikrer, at du kan blive ved med at anvende de systemer, du allerede kender og er tryg ved.

Skal vi finde en løsning til dig?​

Kontakt os, hvis du er blevet nysgerrig på fordelene ved at samle din drift ét sted og gerne vil høre om alle fordelene.
Det er uforpligtende at tage en snak med os.

Kontakt os - så hjælper vi dig videre!