Fitness-app

Et personligt træningsværktøj til dine medlemmer. Den brugervenlige app gør det nemt for medlemmerne at administrere holdbookinger, og den sikrer, at dine medlemmer altid er opdateret omkring hvad der sker i dit centetr.

Design din egen fitness-app

Styrk medlemsloyaliteten med FlexyLoyalty – En white label fitness-app

Som en del af FlexyFitness kan du få en brugervenlig white label fitness-app, som kan opbygges og designes til at indgå i virksomhedens øvrige univers.

App’en hjælper dine medlemmer med at holde styr på personlige træningsprogrammer, øvelser og hold, samtidig med at de holdes løbende orienteret om, hvad der sker af spændende ting i centeret.

Med din helt egen app kommer nye kunder hurtigt i gang: Hent app’en, køb dit medlemsskab og modtag koden til døren. Så bliver det ikke nemmere!

Gør det nemt for dine medlemmer at være medlem

I app’ens holdmodul findes alle features fra holdplanen, hvor medlemmerne kan til-/afmelde hold og få overblik over holdplaner, tilmeldte, trænere og eventuelle aflysninger, eller skifte medlemskab. Der kan desuden krydres med uddybende beskrivelser og video om de forskellige hold.

I app’en kan medlemmer nemt købe, forny eller ændre medlemskab, genopfylde klippekort, tilmelde til NETS/DIBS, betale direkte for oprettelse eller kontingent og benytte gavekort/kuponkoder.

Har du ekstra gode medlemstilbud eller events kun til brugere af app’en, sendes de via push-beskeder direkte til mobilen, evt. sammen med nyheder, invitationer og andre gode tilbud fra centeret.

På nyhedssiden kan medlemmerne altid følge med i, hvad der sker af spændende ting i centeret.

Styrk kundeloyaliteten med din egen app

FlexyLoyalty indeholder en masse features, som gør, at du kan løfte kundeloyaliteten til et nyt niveau:

Tilbud, nyheder og events

Øg interessen og skab loyale medlemmer med eksklusive tilbud, pakkepriser eller rabatter i appen!

Send push beskeder

Gør dit budskab synligt hos medlemmerne. Push notifikationer er en effektiv måde at formidle nyheder, medlemstibud eller events.

Integration med ExorLive

Tilknytter medlemmerne deres ExorLive aftale til dit centers fitness-app, får de hele ExorLive profilen integreret i app’en. Dermed får de adgang til træningsvideoer, tracking af øvelser, unikke programmer fra personlig træner, direkte kommunikation med personlig træner og meget, meget mere.

Vi integrerer til dine systemer

Flexybox kan levere et driftssystem med et hav af muligheder, og det vi ikke selv tilbyder, har vi en integration til. Vi integrerer med alle gængse IT-systemer på markedet, hvilket sikrer, at du kan blive ved med at anvende de systemer, du allerede kender og er tryg ved.

Skal vi tage en snak?

Få kvalificeret hjælp til at sammensætte den helt rigtige løsning, som passer til netop dine behov. Vi anvender vores brancheerfaring til at skræddersy et system, der kan effektivisere dine arbejdsgange og optimere din forretning.

Kontakt os - så hjælper vi dig videre!