Samarbejde forbedrer spinningsoplevelsen for fitnesscentre

Headerbillede for 'Samarbejde med Motosumo'

Et nyt samarbejde mellem Motosumo og Flexybox skal optimere den gode spinningsoplevelse for både instruktører og medlemmer.

Med samarbejdet giver Flexybox kunderne mulighed for at skabe en endnu federe oplevelse for deres medlemmer, når de hopper på spinningscyklen nede i fitnesscenteret.

Oplevelsen bliver styrket gennem FlexyLoyalty appen, hvor kunderne nu let kan sætte et link ind til Motosumo og få endnu mere værdi til både medlemmer, instruktører og deres eget center.


Motosumo giver adgang til en verden af live streamede timer med mange dygtige instruktører fra hele verden. Her kan medlemmerne via FlexyLoyalty appen tilmelde sig døgnet rundt på over 300 forskellige hold. Det giver medlemmerne en større fleksibilitet til at træne, når de har tid.


Fitnesscentrene får samtidigt boostet deres kapacitet nede i centeret, da medlemmerne kan deltage i flere spinningstimer i løbet af dagen, uden at der behøver at være en instruktør til stede i rummet.


Større fleksibilitet giver nye træningsmuligheder

Med link til Motosumo i FlexyLoyalty appen kan fitnesscentrene tilbyde en mere fleksibel måde at køre spinning på, som ikke behøver at foregår i et fyldt lokale nede i centeret. Det giver rum til både nye og mere erfarne medlemmer.


Nye medlemmer kan afprøve om spinning er noget for dem, inden de træder ind til en spinningstime med 30 andre deltagere, og medlemmer, der er vant til spinning, får mulighed for at træne lige når det passer ind i deres hverdag.


Medlemmerne kan derved komme ned i fitnesscenteret, tage mobilen frem og køre en virtuel live streamet spinningstime uden at være bundet til et bestemt tidspunkt eller fysisk lokale.


– og alle typer af spinningscykler kan bruges.


Ingen grund til at udskifte cyklerne i centeret

Motosumo kan bruges på alle spinningscykler – alt fra nye cykler, hvor medlemmerne forbinder deres mobil via bluetooth til ældre modeller, som ikke har bluetooth. Her benytter appen de bevægelsessensorer, der allerede er i medlemmernes mobil, til at tracke tal, når de kører på cyklerne.

På den måde kan medlemmerne tracke deres fremskridt under træningen uanset hvilken spinningscykel der er i fitnesscenteret.


Fokus på interaktive timer fastholder medlemmer i længere tid

Når den live streamede træning går i gang, har instruktørerne via appen mulighed for at interagere med holddeltagerne. Det skaber en sjov, udfordrende og inkluderende time, hvor instruktørerne kan lave konkurrencer, køre ræs og sende emojis. Instruktørerne har også mulighed for at følge med i deltagernes fremgang og heppe på dem, hvilket er med til at opretholde en god stemning gennem hele træningen.


Interaktionen ved de live streamede træninger har samtidigt vist den positive effekt, at deltagerne fastholdes i længere tid, end hvis deltagerne trænede til en on-demand time.


Et godt værktøj for centerets egne instruktører

Det er ikke kun medlemmerne, som får glæde af Motosumos mange træningsmuligheder. For udover at kunne tilbyde et hav af spinningstimer, så kan fitnesscenterets egne instruktører også nyde godt af de mange funktioner, som appen tilbyder.

Det styrker relationen til deltagerne og hjælper instruktørerne med at optimere deres egne spinningstimer nede i centeret.


– og det hele kan sættes op på et leaderboard, så alle deltagere kan følge med i holdets fremgang og få den fulde effekt af appens mange muligheder.


Motosumo er ganske gratis og fuldt tilgængeligt for alle medlemmer via FlexyLoyalty appen.


Vil du vide mere om de spændendemuligheder med Motosumo? Så besøg deres hjemmeside
her.

Få mest ud af de live streamede timer

For at gøre opmærksom på de live streamede timer, er det en god idé at lægge timerne ind i centerets egen holdplan.

Det udvider holdplanen med professionelle spinningstimer, og det sikrer samtidig, at medlemmerne får en spinningscykel, når de dukker op nede i centeret.

Har du lyst til at høre mere om, hvordan du får mest muligt ud af de live streamede spinningstimer, kan du kontakte Motosumo her 

Bliv klogere på systemet!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv klogere på vores system og løsning.
Du får:

Mere om dette emne.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur risus nibh, sodales non velit sit amet, porttitor molestie nisi.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur risus nibh, sodales non velit sit amet, porttitor molestie nisi.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur risus nibh, sodales non velit sit amet, porttitor molestie nisi.

Kontakt os - så hjælper vi dig videre!