Optimer din vagtplanlægning med systemer, der taler sammen

Planlæg din holdtræning, så det spiller sammen med vagtplanlægningen

Det er ikke unormalt, at træningscentre i Danmark opererer med mange forskellige systemer samtidig. Hvert system er givetvis godt til det, det er specialudviklet til (f.eks. løn), men systemerne har ofte svært ved at spille sammen – hvis de overhovedet kan.

Helt lavpraktisk kan det betyde, at holdoversigt og lønsystem ikke følger med, når vagtplanen ændres. På sigt kan det altså ende med rigtig mange småfejl i administrationen, der skal rettes manuelt, hvis systemerne ikke taler samme sprog. Det får betydning for mængden af administrative opgaver og arbejdsmiljø.

Hverdagen skal fungere for både medarbejdere og ledere

Problemstillingen er velkendt: Når mange medarbejdere arbejder på forskellige tidspunkter, er vagtplanen nødt til at gå op i en højere enhed. For at kunne drive dit center optimalt, er glade medarbejdere essentielt. Det er de sjældent, hvis der er fejl i deres lønsedler. Dine medarbejdere har brug for, at tingene kører, og arbejdstider, de kan regne med – uden at de skal gå på kompromis med fleksibilitet og frihed. Skal vagtplanen ændres, skal det kunne foregå intuitivt og nemt, uden at der opstår fejl.

Når disse krav kan imødekommes på intuitiv og effektiv vis, uden at administrationen mister overblikket og bliver lagt ned af ekstraopgaver eller manuel indtastning, kan tiden i stedet gå til de ting, der gør en forskel for dine medlemmer. Det er i sidste ende dem, som skaber jeres forretning.

Saml din drift og få mere ud af hverdagen

Når du samler driften i ét system, bliver det automatisk registreret i holdplanlægnings- og lønsystemet, hvis to medarbejdere bytter vagt internt, eller når der dækkes ind for sygdom. Samtidig sikrer automatiseringen, at centrets medlemmer får direkte besked, hvis der er kobles en anden instruktør på et hold, eller et hold bliver aflyst.

På den måde kan du minimere mængden af forvirrede eller utilfredse medlemmer, usikkerhed hos dine medarbejdere og fejl i administrationen. Det giver mere tid til medlemspleje og den forretningsfremmende drift.

Kort fortalt: At samle driften i ét system letter din hverdag, øger effektiviteten og skaber glade medarbejdere.

Hvis du anvender FlexyFitness har du adgang til modulet FlexyPlan. Med det kan du spare værdifuld tid på personalehåndtering, planlægning af vagter, registrering af mødetider og lønkørsel.

 

 

Er du klar til at løfte din forretning? Vi er her for at hjælpe dig videre.

Vi er der, også hvis det brænder på kl. 23.00

Vi kender konsekvenserne for din forretning og din kundeservice, hvis systemet slår knuder. Og det sker bare nogle gange, når man digitaliserer sin forretning. Vi har fri support alle hverdage fra kl. 9-16. Vagtelefonen er åben alle ugens dage fra 6-24. Uanset hvornår du ringer, møder du altid kompetente supportere, som kan hjælpe dig hurtigt videre.

Kontakt en supporter
Kunderne fortæller

Vores succes afhænger af kundernes succes. Så kort kan det siges. Læs vores cases, hvor kunderne fortæller om, hvilket udbytte de har fået af vores forskellige løsninger.

Læs vores cases

Er du klar til at løfte din forretning? Vi er her for at hjælpe dig videre