Netværkskrav

Vi er her for at give dig en god oplevelse

Styrk den daglige drift

Vi vil gerne hjælpe med at skabe en god oplevelse med Flexybox, og derfor har vi lavet en liste med seks punkter, der hjælper til at styrke driftsstabiliteten med systemet:

1. Vi anbefaler, at du bruger en Flexybox hosted server, hvis du opfylder alle krav på denne liste. Hvis du vælger at benytte en lokal server, anbefaler vi et netværk, hvor du kan åbne port 1000-1010. Dertil fraråder vi, at du anvender et mobilt netværk (4G/5G).

2. Vi anbefaler, at licenstager internt skal have en fagkyndig person, som kan udrede, hvis nettet går. Flexybox hjælper ikke med netværk.

3. Oplevelsen af systemets reaktionsevne er i høj grad afhængig af netværkets ”latency”. Vi anbefaler derfor, at latency ikke ligger over 30 MS.

4. Hvis medlemmer/gæster skal benytte netværket, skal der være opdelt VLANS, så der skabes QoS.

5. Vi anbefaler en kablet internetforbindelse til alle dine enheder, som bruges af Flexybox.

6. Alt Flexybox relateret udstyr skal have en statisk IP-adresse. Adressen skal tildeles via DHCP-serveren.

Kontakt os - så hjælper vi dig videre!