Bruger du tiden på loyale kunder eller nye kunder?

”0 kr. i oprettelse”… ”Første 3 måneder gratis”… Omkring nytår sætter den store jagt ind på nye kunder til landets fitnesscentre. Hopper du med på den vogn?

kundepleje

”0 kr. i oprettelse”… ”Første 3 måneder gratis”… Omkring nytår sætter den store jagt ind på nye kunder til landets fitnesscentre. Hopper du med på den vogn?
Hvorfor ikke bruge tiden på at fastholde de gode medlemmer, du allerede har? At fastholde og pleje eksisterende medlemmer er langt mere indbringende end konstant at skulle jagte nye.

Og det er faktisk ikke så svært. Send en mail til dine medlemmer, hvor du ønsker dem godt nytår, og sig tak for nogle gode og aktive timer i året der gik. Fortæl dem, at du er glad for at have dem som medlem, og fortæl dem hvordan de får mest ud af deres medlemskab. Sæt en skål pebernødder eller mandariner frem. Sæt en vejning eller personlig træning på højkant i en lille sjov konkurrence. Du kender dine medlemmer bedst, og ved helt sikkert, hvad der frembringer smil og motivation hos dem.

FlexyFitness har et indbygget retention-system, hvor du nemt kan sende nyhedsmails til dine medlemmer. Brug det aktivt, og få loyale ambassadører frem for flygtige tilbudsjægere.

 

Læs mere om FlexyFitness her.

Er du klar til at løfte din forretning? Vi er her for at hjælpe dig videre.

Vi er der, også hvis det brænder på kl. 23.00

Vi kender konsekvenserne for din forretning og din kundeservice, hvis systemet slår knuder. Og det sker bare nogle gange, når man digitaliserer sin forretning. Vi har fri support alle hverdage fra kl. 9-16. Vagtelefonen er åben alle ugens dage fra 6-24. Uanset hvornår du ringer, møder du altid kompetente supportere, som kan hjælpe dig hurtigt videre.

Kontakt en supporter
Kunderne fortæller

Vores succes afhænger af kundernes succes. Så kort kan det siges. Læs vores cases, hvor kunderne fortæller om, hvilket udbytte de har fået af vores forskellige løsninger.

Læs vores cases

Er du klar til at løfte din forretning? Vi er her for at hjælpe dig videre