Bruger du tiden på loyale kunder eller nye kunder?

Headerbillede for artiklen 'Bruger du tiden på loyale kunder eller nye kunder?'

”0 kr. i oprettelse”… ”Første 3 måneder gratis”… Omkring nytår sætter den store jagt ind på nye kunder til landets fitnesscentre. Hopper du med på den vogn?

Hvorfor ikke bruge tiden på at fastholde de gode medlemmer, du allerede har? At fastholde og pleje eksisterende medlemmer er langt mere indbringende end konstant at skulle jagte nye.

Og det er faktisk ikke så svært. Send en mail til dine medlemmer, hvor du ønsker dem godt nytår og sig tak for nogle gode og aktive timer i året, der gik. Fortæl dem, at du er glad for at have dem som medlem og fortæl dem, hvordan de får mest ud af deres medlemskab. Sæt en skål pebernødder eller mandariner frem. Sæt en vejning eller personlig træning på højkant i en lille sjov konkurrence. Du kender dine medlemmer bedst og ved helt sikkert, hvad der frembringer smil og motivation hos dem.

FlexyCRM har et indbygget retention-system, hvor du nemt kan sende nyhedsmails til dine medlemmer. Brug det aktivt, og få loyale ambassadører frem for flygtige tilbudsjægere.

Læs mere om FlexyCRM her.

Skal vi finde en løsning til dig?​

Kontakt os, hvis du er blevet nysgerrig på fordelene ved at samle din drift ét sted og gerne vil høre om alle fordelene.
Det er uforpligtende at tage en snak med os.

Mere om dette emne

Kontakt os - så hjælper vi dig videre!