Lad dine medlemmer købe varer via deres kontingent

FlexyBox har udviklet en integration til vending- og kaffeautomater, der gør det meget lettere for medlemmer at købe varer. Købet bliver automatisk trukket sammen med næste kontingentopkrævning — så medlemmer kan købe jeres produkter, uden at skulle have penge op af lommen.

atletisk-kvinde
  • Medlemmer kan købe produkter med deres medlemskort eller nøglebrik
  • Køb debiteres til medlemmernes konto, så der først betales ved næste kontingentopkrævning
  • Det er muligt at opsætte kredit-grænser i systemet, så salget ikke løber løbsk
  • Det kræver kun en vending-pakke, som er billig og let at installere.

 

Undersøgelser viser, at det almene medlem køber flere produkter, når der ikke skal betales med det samme. Når man samtidig slipper for at skulle hente kontanter eller dankort, er der ingen undskyldning for ikke lige at snuppe  sig en ekstra proteinbar!

 

LØSNINGEN HAR BETALT SIG SELV AF PÅ 6 MÅNEDER
FlexyBox tager, i modsætning til andre leverandører af betalingsløsninger til vending, ikke nogen procenter af salget eller løbende gebyrer for funktionen – besparelsen på gebyrer kan derfor lægges direkte oven i den ekstra omsætning!

Vending automater med integration til kundekartoteket er både god forretning og god kundeservice. Vi har ikke genopfundet den dybe tallerken – vi synes bare at vores partnere skal have mulighed for at tilbyde det bedste til jeres medlemmer.

 

Læs mere om FlexyFitness her.

Er du klar til at løfte din forretning? Vi er her for at hjælpe dig videre.

Vi er der, også hvis det brænder på kl. 23.00

Vi kender konsekvenserne for din forretning og din kundeservice, hvis systemet slår knuder. Og det sker bare nogle gange, når man digitaliserer sin forretning. Vi har fri support alle hverdage fra kl. 9-16. Vagtelefonen er åben alle ugens dage fra 6-24. Uanset hvornår du ringer, møder du altid kompetente supportere, som kan hjælpe dig hurtigt videre.

Kontakt en supporter
Kunderne fortæller

Vores succes afhænger af kundernes succes. Så kort kan det siges. Læs vores cases, hvor kunderne fortæller om, hvilket udbytte de har fået af vores forskellige løsninger.

Læs vores cases

Er du klar til at løfte din forretning? Vi er her for at hjælpe dig videre