Posthuset

”FlexyPOS er ganske enkelt et rigtigt godt system, som har gjort vores hverdag nemmere.”
Produkter brugt i denne case
FPos

FlexyPos

FPlan

FlexyPlan

FMenu

FlexyMenu

FLoyalty

FlexyLoyalty

FInven

FlexyInventory

FTable

FlexyTable

Bogføring, vagtplaner, nyhedsbreve, sms-service, bordbooking, take-away… det hele er samlet i ét system hos Posthuset.

Det gamle posthus på Torvet i Esbjerg danner rammerne om et restaurations koncept på 2.400 m2, fordelt over 3 etager og 3 restaurations typer. Det stiller store krav til effektivitet og overblik i hverdagen, hvor høj kundeservice og gode madoplevelser er i fokus.

”Jeg har været i forskellige dele af restaurations- og aktivitetsbranchen gennem mange år, og har altid brugt systemerne fra FlexyBox. Det er meget fleksible systemer ift. de andre løsninger på markedet. FlexyPOS, som jeg bruger her på Posthuset, har et væld af rapporterings- og integrationsmuligheder, som betyder, at vi slipper for at arbejde i 3-4 forskellige systemer. Bogføring, vagtplaner, nyhedsbreve, sms-service, bordbooking, take-away… det hele er samlet i ét system, og det er en kæmpe fordel for os. Det er ikke ”bare” et kassesystem.

Vi skal snart i gang med at bruge FlexyPOS’ elektroniske menukort FlexyMenu, som vi har testet. Det forventer vi os meget af, da vi breder os over så mange kvadratmeter, som vi gør. Det bliver en stor fordel for gæsterne at de selv kan gennemgå vores udvalg, og bestille når de er klar. Vores tjenere bruger allerede bestillings-appen, som betjenes via iPods. Så ryger alle bestillinger og beskeder direkte til køkkenet med det samme. Det er vores oplevelse, at det har givet tjenerne lidt ekstra tid til kunderne, fordi de ikke skal rende frem og tilbage med beskeder og ændringer.

Det næste vi skal i gang med er vores egen FlexyLoyalty app, som er en kundeklub hvor vi kan tilbyde vores gæster ekstra gode tilbud, rabatter og klippekort. Det er noget af det, jeg godt kan lide ved FlexyPOS – det er et kæmpestort system med en masse funktioner, som vi kan tage i brug efterhånden som behovet opstår. Det er samtidigt super brugervenligt for vores personale i det daglige.

 

FlexyPOS er ganske enkelt et rigtigt godt system, som har gjort vores hverdag nemmere. Jeg får en frisk rapport hver morgen med alle nøgletallene vedrørende den foregående dag, og får også uge- og månedsrapporter – og det samme gør lederne. Det betyder, at vi ikke skal vente på møder, men kan handle hurtigt ud fra dugfriske data, og ikke mindst fejre det, når vores mål er nået.”

 

Jesper Nielsen
Ejer

Vi er der, også hvis det brænder på kl. 23.00

Vi kender konsekvenserne for din forretning og din kundeservice, hvis systemet slår knuder. Og det sker bare nogle gange, når man digitaliserer sin forretning. Vi har fri support alle hverdage fra kl. 9-16. Vagtelefonen er åben alle ugens dage fra 6-24. Uanset hvornår du ringer, møder du altid kompetente supportere, som kan hjælpe dig hurtigt videre.

Kontakt en supporter

Er du klar til at løfte din forretning? Vi er her for at hjælpe dig videre