Posthuset logo

Bogføring, vagtplaner, nyhedsbreve, sms-service, bordbooking, take-away… det hele er samlet i ét system hos Posthuset.

Headerbillede for Posthuset case side

”FlexyPOS er ganske enkelt et rigtigt godt system, som har gjort vores hverdag nemmere”

Jesper Nielsen

Ejer, Posthuset

Avatar - Ejer, Posthuset, Jesper Nielsen

Bogføring, vagtplaner, nyhedsbreve, sms-service, bordbooking, take-away… det hele er samlet i ét system hos Posthuset.

Det gamle posthus på Torvet i Esbjerg danner rammerne om et restaurationskoncept på 2.400 m2, fordelt på 3 etager og 3 restaurationstyper.

Det stiller store krav til effektivitet og overblik i hverdagen, hvor høj kundeservice og gode madoplevelser er i fokus.

”Jeg har været i forskellige dele af restaurations- og aktivitetsbranchen gennem mange år, og har altid brugt systemerne fra Flexybox. Det er meget fleksible systemer ift. de andre løsninger på markedet. FlexyPOS, som jeg bruger her på Posthuset, har et væld af rapporterings- og integrationsmuligheder, som betyder, at vi slipper for at arbejde i 3-4 forskellige systemer. Bogføring, vagtplaner, nyhedsbreve, sms-service, bordbooking, take-away… det hele er samlet i ét system, og det er en kæmpe fordel for os. Det er ikke ”bare” et kassesystem.

Vi skal snart i gang med at bruge FlexyPOS’ elektroniske menukort FlexyMenu, som vi har testet. Det forventer vi os meget af, da vi breder os over så mange kvadratmeter, som vi gør. Det bliver en stor fordel for gæsterne, at de selv kan gennemgå vores udvalg og bestille, når de er klar. Vores tjenere bruger allerede bestillingsappen, som betjenes via iPods. Så ryger alle bestillinger og beskeder direkte til køkkenet med det samme. Det er vores oplevelse, at det har givet tjenerne lidt ekstra tid til kunderne, fordi de ikke skal rende frem og tilbage med beskeder og ændringer.

Det næste vi skal i gang med er vores egen FlexyLoyalty app, som er en kundeklub hvor vi kan tilbyde vores gæster ekstra gode tilbud, rabatter og klippekort. Det er noget af det, jeg godt kan lide ved FlexyPOS – det er et kæmpestort system med en masse funktioner, som vi kan tage i brug efterhånden som behovet opstår. Det er samtidigt super brugervenligt for vores personale i det daglige.

FlexyPOS er ganske enkelt et rigtigt godt system, som har gjort vores hverdag nemmere. Jeg får en frisk rapport hver morgen med alle nøgletallene vedrørende den foregående dag, og jeg får også uge- og månedsrapporter – og det samme gør lederne. Det betyder, at vi ikke skal vente på møder, men kan handle hurtigt ud fra dugfriske data, og ikke mindst fejre det, når vores mål er nået.”

Vi har disse produkter

Skal vi finde en løsning til dig?​

Kontakt os, hvis du er blevet nysgerrig på fordelene ved at samle din drift ét sted og gerne vil høre om alle fordelene.
Det er uforpligtende at tage en snak med os.

Bliv inspireret af andre fra samme branche

Kontakt os - så hjælper vi dig videre!