Wilt aktivitetscenter

”Vi behøver ikke at spørge om systemet KAN det, men kun HVORDAN vi gør det”.
Produkter brugt i denne case
FBook

FlexyBook

FPos

FlexyPos

FPlan

FlexyPlan

FFitness

FlexyFitness

IT må ikke bremse innovationen hos Wilt. Derfor bruger de FlexyBox systemerne.

Wilt er med sine mere end 3.000 m2 Svendborgs største aktivitetscenter, og tilbyder alt lige fra børnefødselsdag og firmaarrangementer til fitness og sportsoplevelser. Wilt er i konstant udvikling når det gælder nye kundeoplevelser, og det kræver et fleksibelt management system, som kan følge med. Og det er systemerne fra FlexyBox:

”Vi har en kompleks forretning, og har de sidste 3-4 år brugt FlexyBook, FlexyPOS og FlexyFitness til at samle hele vores drift i ét system, som integrerer med bl.a. vores økonomisystem. Driftsikkerhed og fleksibilitet er alfa og omega for os, og vi kræver rigtigt meget af vores management system. IT må simpelthen ikke bremse innovationen her, eller begrænse nye ideer! Systemerne fra FlexyBox følger med vores ideer, og vi behøver ikke at spørge om systemet KAN det, men kun HVORDAN vi gør det. Det skaber muligheden for en skalérbar forretning, som bare spiller, idet jo større vores virksomhed vokser sig, desto vigtigere en rolle spiller automatiseringen af processer, overblik og statistik samt minimering af fejl hos os. Der kan altid laves en opsætning, som gør ideerne til virkelighed. Der er nærmest tænkt på alt, og ellers er folkene fra FlexyBox altid engagerede og friske på en snak om udvikling.

Vi er i virkeligheden en forholdsvist lille organisation, men med FlexyBox systemerne køber vi os, om man så må sige, til at syne større udadtil. Hele processen fra kunden booker online og til arrangementet er slut, fremstår knivskarpt og professionelt. Ved online booking ser brugerfladen lækker ud, og er stylet til vores univers. Kunden modtager automatisk en bekræftelse fra os med en opsummering af det bestilte samt tidspunkter for aktiviteterne. Det er ikke en selvfølge i vores branche, men vi kan se, at det giver kunderne ro i maven. Vi sparer mange personaleressourcer på denne proces, og kunderne slipper for at ringe og spørge til planerne. Denne professionalitet er en meget vigtig faktor for os. Når først en aktivitet er booket inde i systemet, så kan alle se det – vi er ikke afhængige en enkelt persons kalender. Som driftsansvarlig har jeg overblikket alle steder, og det giver bare rigtig god mening. Det betyder også, at jeg og mine mellemledere har nemt ved at planlægge personale via det indbyggede vagtplansystem.

Ofte foregår den slags typisk under mere eller mindre kaotiske forhold i Facebook-grupper i vores branche. Vi udbyder blot vagterne i systemet, og personalet vælger sig selv på, som det passer dem. Det giver os et totalt overblik over ressourcer og aktiviteter, og hvor der evt. er huller. Det er normalt en meget byrdefuld proces, og har sparet os for rigtig mange ressourcer og fejl.

Ved siden af alt det tekniske oplever jeg en enorm brancheviden fra FlexyBox’ support -afdeling, som er utrolig gode at sparre med om diverse driftsmæssige problemstillinger. Denne vidensdeling om branchens muligheder og udfordringer er især unik, når man, som os, er en ny og mindre spiller i det store, komplekse marked.

Jeg kan helt sikkert anbefale systemerne fra FlexyBox til andre aktivitets- og sportscentre. I bund og grund kan jeg anbefale dem til alle typer virksomheder, som vil fremstå professionelle og have overblik og styr på driften, og hvor innovation er omdrejningspunktet.”

 

Simon Høj
Daglig leder

Vi er der, også hvis det brænder på kl. 23.00

Vi kender konsekvenserne for din forretning og din kundeservice, hvis systemet slår knuder. Og det sker bare nogle gange, når man digitaliserer sin forretning. Vi har fri support alle hverdage fra kl. 9-16. Vagtelefonen er åben alle ugens dage fra 6-24. Uanset hvornår du ringer, møder du altid kompetente supportere, som kan hjælpe dig hurtigt videre.

Kontakt en supporter

Er du klar til at løfte din forretning? Vi er her for at hjælpe dig videre