Ansigtsgenkendelse der optimerer dit fitnesscenter

Ansigtsgenkendelse til dit fitnesscenter | FlexyBox og JustFace teamer op

Sikkerhed og data er blevet den nye trend.

FlexyBox har indgået et samarbejde med JustFace, så der nu er en fuldautomatisk integration mellem de to systemer. Med integrationen har man adgang til alle de fordele, som JustFace’s ansigtsgenkendelse og adfærdstracking giver – sammen med funktionerne i FlexyFitness’ unikke fremmødesystem.

Med JustFace’s data software, sikrer I jer, at I får 100 % kontrol over, hvem der færdes i fitnesscenteret, samtidig med at JustFace software indsamler data om dine medlemmer, som kan bruges til yderligere optimering af din virksomhed – bl.a. markedsføring, retention og planlægning i FlexyFitness.

Fordele ved integrationen imellem FlexyFitness og JustFace:

  • Undgå snyd og spar tid på fremmøde af jeres medlemmer
  • Brugervenligt supplement til adgangskort, nøglebrikker m.m.
  • Minimerer kø og ventetid via automatisk ind- og udtjekning til hold og træning i FlexyFitness
  • Alarmerer vha. data fra FlexyFitness ved snyd, ukendte gæster eller manglende betaling
  • Giver dig live statistik over antal personer i centeret, og hvor lang tid medlemmerne træner
  • Giver præcise statistikker over alder, køn, bopæl, individuelt tidsforbrug, spidsperioder m.m.
  • Statistikkerne fra JustFace giver mulighed for at optimere vagtplanlægning og markedsføring i FlexyFitness.

 

CASE – LIDO FITNESS VEJLE

Siden JustFace blev indført i Lido Fitness Vejle, har vi fået 100 % styr på, hvem der færdes i vores center. Vi får med det samme en besked i FlexyFitness, hvis der er en person i centret, som ikke har et gyldigt medlemskab, eller som af en eller anden grund er blevet inaktiveret. Ingen kan snyde sig ind.
Vores medlemmer har taget vældig godt imod JustFace, da de nu ikke længere behøver at tage deres medlemskort op af lommen. Et medlemskort, som de i øvrigt ofte har glemt derhjemme eller andre steder.
Jeg slipper for at vedligeholde stamoplysninger på mine medlemmer i 2 systemer, da mit administrationssystem fra FlexyBox ”taler sammen med” JustFace, og jeg får med JustFace hjælp til, hvordan jeg kan gøre mit center mere attraktivt for mine medlemmer.

– Peter, Ejer af Lido Fitness

 

Ønsker du at læse mere om JustFace og dets muligheder for dig, så læs mere på hjemmesiden eller se en kort videopræsentation her.

Er du klar til at løfte din forretning? Vi er her for at hjælpe dig videre.

Vi er der, også hvis det brænder på kl. 23.00

Vi kender konsekvenserne for din forretning og din kundeservice, hvis systemet slår knuder. Og det sker bare nogle gange, når man digitaliserer sin forretning. Vi har fri support alle hverdage fra kl. 9-16. Vagtelefonen er åben alle ugens dage fra 6-24. Uanset hvornår du ringer, møder du altid kompetente supportere, som kan hjælpe dig hurtigt videre.

Kontakt en supporter
Kunderne fortæller

Vores succes afhænger af kundernes succes. Så kort kan det siges. Læs vores cases, hvor kunderne fortæller om, hvilket udbytte de har fået af vores forskellige løsninger.

Læs vores cases

Er du klar til at løfte din forretning? Vi er her for at hjælpe dig videre