KlubDanmark

”FlexyFitness er det bedste system på det danske marked til vores målgruppe”
Produkter brugt i denne case
FFitness

FlexyFitness

Klubdanmark anbefaler FlexyFitness som club management system til deres medlemmer.

KlubDanmark er et netværk af uafhængige fitnesscentre og mindre fitnesskæder, som arbejder på at forbedre lønsomheden og forenkle driften i danske fitnesscentre. KlubDanmark har en palet af samarbejdspartnere som de anbefaler, herunder Flexybox’ FlexyFitness:

”FlexyFitness er et rigtig spændende system med alverdens funktioner, der passer godt til vores målgruppe. Der er bl.a. integreret vagtplan, medlemsstyring, holdbooking og onlinebooking – alt sammen noget der sikrer, at du som indehaver af et fitnesscenter har overblik over forretningen. Jeg driver selv to Fin Form centre, og her er FlexyFitness selve nøglen i at administrere vores virksomhed. Det et driftssikkert system som er let for personalet at bruge. Skulle der opstå problemer med teknikken, er supporten god og nem at få fat i. Jeg er derfor ikke bange for at sige, at FlexyFitness er det bedste system på det danske marked til vores målgruppe”.

Leif Christensen
CEO

Vi er der, også hvis det brænder på kl. 23.00

Vi kender konsekvenserne for din forretning og din kundeservice, hvis systemet slår knuder. Og det sker bare nogle gange, når man digitaliserer sin forretning. Vi har fri support alle hverdage fra kl. 9-16. Vagtelefonen er åben alle ugens dage fra 6-24. Uanset hvornår du ringer, møder du altid kompetente supportere, som kan hjælpe dig hurtigt videre.

Kontakt en supporter

Er du klar til at løfte din forretning? Vi er her for at hjælpe dig videre