Klubdanmark anbefaler FlexyMember som club management system til deres medlemmer.

Smilende kvinde træner i fitnesscenter med personlig træner

”FlexyMember er det bedste system på det danske marked til vores målgruppe”

Leif Christensen
CEO, Klubdanmark

Klubdanmark anbefaler FlexyMember som club management system til deres medlemmer.

KlubDanmark er et netværk af uafhængige fitnesscentre og mindre fitnesskæder, som arbejder på at forbedre lønsomheden og forenkle driften i danske fitnesscentre.

KlubDanmark har en palet af samarbejdspartnere som de anbefaler, herunder Flexybox’ FlexyMember:

”FlexyMember er et rigtig spændende system med alverdens funktioner, der passer godt til vores målgruppe. Der er bl.a. integreret vagtplan, medlemsstyring, holdbooking og online booking – alt sammen noget der sikrer, at du som indehaver af et fitnesscenter har overblik over forretningen. Jeg driver selv to Fin Form centre, og her er FlexyMember selve nøglen i at administrere vores virksomhed. Det et driftssikkert system som er let for personalet at bruge. Skulle der opstå problemer med teknikken, er supporten god og nem at få fat i. Jeg er derfor ikke bange for at sige, at FlexyMember er det bedste system på det danske marked til vores målgruppe”.

Vi har disse produkter

Skal vi tage en snak?

Få kvalificeret hjælp til at sammensætte den helt rigtige løsning, som passer til netop dine behov. Vi anvender vores brancheerfaring til at skræddersy et system, der kan effektivisere dine arbejdsgange og optimere din forretning.

Bliv inspireret af andre fra samme branche

Kontakt os - så hjælper vi dig videre!