Giv medlemmer adgang til flere træningscentre

Giv dine medlemmer adgang til at træne i mere end 60 fitnesscentre i Danmark og 1600 globalt via TrainLikeHome, en integration til FlexyFitness.

Ny medlemsfordel for dine medlemmer
TrainLikeHome fra TrainAway giver dine medlemmer mulighed for, ikke kun at være medlem i det lokale fitnesscenter. Integrationen tillader dine medlemmer at træne frit og gratis i Danmark og større byer i verden. Dette giver dig muligheden for, at tilbyde dine medlemmer følelsen af et stort globalt fitnesscenter, og ikke kun det lokale placeret ét sted i landet.
Løsningen bliver nemt integreret i Flexybox appen, og dine medlemmer vil se adgang i deres fitnessapp, som leder dem nemt og hurtigt til TrainAways platform.

Bliv en del af noget større
Med TrainLikeHome bliver du en del af det nationale og globale netværk med et enkelt koncept:
– Tilføj en unik fordel til dine medlemmer og hjælp dem med at forblive aktive uansat hvor de er
– Tjen ekstra penge på besøgende fra andre centre i netværket

  • Øg værdien for dine medlemmer
    Tilføj TrainLikeHome som en medlemsfordel og forbedre værdien til dine medlemmer
  • Tiltræk nye medlemmer
    Tiltræk et nyt segment af medlemmer ved at tilbyde fleksibilitet, du ikke har været vant til at kunne tilbyde før. TrainLikeHome bliver integreret direkte i din medlemstjeneste for at give dine medlemmer hurtig og let adgang
  • Bliv en del af et globalt netværk
    Platformen giver dine medlemmer mulighed for at finde og booke pas til et andet fitnesscenter, når de er væk fra dit – hvilket giver dig mulighed for at tilbyde fordele som normalvis er forbeholdt fitnesskæder

 

Ring til os på +45 70 22 48 84 eller skriv en mail på support@flexybox.com – så hjælper vi dig, så hurtigt vi kan.

Du kan også læse mere om TrainLikeHome

Er du klar til at løfte din forretning? Vi er her for at hjælpe dig videre.

Vi er der, også hvis det brænder på kl. 23.00

Vi kender konsekvenserne for din forretning og din kundeservice, hvis systemet slår knuder. Og det sker bare nogle gange, når man digitaliserer sin forretning. Vi har fri support alle hverdage fra kl. 9-16. Vagtelefonen er åben alle ugens dage fra 6-24. Uanset hvornår du ringer, møder du altid kompetente supportere, som kan hjælpe dig hurtigt videre.

Kontakt en supporter
Kunderne fortæller

Vores succes afhænger af kundernes succes. Så kort kan det siges. Læs vores cases, hvor kunderne fortæller om, hvilket udbytte de har fået af vores forskellige løsninger.

Læs vores cases

Er du klar til at løfte din forretning? Vi er her for at hjælpe dig videre