Original Coffee

”FlexyPOS er kort sagt et vigtigt forretningsværkstøj for en mindre kæde som os”.
Produkter brugt i denne case
flexypos

FlexyPos

For Original Coffee er FlexyPOS et vigtigt forretningsværkstøj i en travl hverdag.

Original Coffee er en gruppe bestående af 8 kaffebarer i København og omegn. Den gode oplevelse med kvalitet, smag og personlig service er i centrum, og det gør de så godt, at AOK har kåret Original Coffee som Københavns bedste kaffebar 4 år i træk. FlexyPOS hjælper med at synkronisere kassesystemerne på tværs af de mange lokationer, og til at sikre overblik og god kundeservice i hverdagen.

”Vores mål er at skabe en god oplevelse ved hvert eneste besøg, hvor samspillet mellem gæsten og baristaen er i centrum. Vi er derfor afhængige af et kassesystem med et interface, som er nemt og intuitivt at betjene for vores medarbejdere. Fokus skal være på gæsten, og ikke på teknikken! Vi har derfor brugt FlexyPOS siden 2016 i alle vores kaffebarer. Det er afgørende for os at have et system, som kører ensartet på alle vores lokationer, og som kan styres fra centralt sted. Vi kan fx synkronisere varer, lave butiksdefinerede rabatter og håndtere gavekort og elektroniske klippekort på tværs af alle vores forretninger. Det er en fordel for vores kunder, som altid får en professionel oplevelse, uanset hvor de nyder deres kaffe. For os som forretningsdrivende har det betydet bedre og mere aktuel rapportering, hvor vi bl.a. har fuldt overblik over de uddelte rabatter.

FlexyBox er imødekommende, når vi har nye ønsker og ideer som kan lette vores hverdag, og supporten er god, også selvom de har travlt. FlexyPOS er kort sagt et vigtigt forretningsværkstøj for en mindre kæde som os, og jeg tøver ikke med at anbefale systemet til andre.”

 

Jonas Skovsted-Overgaard
Partner & CEO, Original Coffee

Vi er der, også hvis det brænder på kl. 23.00

Vi kender konsekvenserne for din forretning og din kundeservice, hvis systemet slår knuder. Og det sker bare nogle gange, når man digitaliserer sin forretning. Vi har fri support alle hverdage fra kl. 9-16. Vagtelefonen er åben alle ugens dage fra 6-24. Uanset hvornår du ringer, møder du altid kompetente supportere, som kan hjælpe dig hurtigt videre.

Kontakt en supporter

Er du klar til at løfte din forretning? Vi er her for at hjælpe dig videre