Alsik hotel & Spa logo

Man skal vælge Flexybox, hvis man gerne vil gøre sin egen dagligdag lettere.

Headerbillede for Alsik Hotel & Spa case side

”Det er blevet meget lettere og hurtigere at oprette medlemmer, medlemskaber og hold”

Jenni Ørum

Spamanager, Alsik Hotel og Spa

Nyt medlemssystem bidrager til stor stigning i medlemmer

Alsik Hotel & Spa har det sidste år haft fokus på at gøre deres arbejdsgange mere enkle og effektive. Det har resulteret i et nyt medlemssystem fra Flexybox, som allerede har skabt en markant stigning i antallet af medlemmer.

Alsik Hotel & Spa åbnede i 2019 og er i dag et af de største hoteller i Danmark. Hotellet har tilknyttet et spa- og fitnessområde, som både hotellets gæster og de lokale i byen kan benytte sig af, og det er i denne afdeling det nye medlemssystem fra Flexybox er blevet implementeret.

”Med det nye medlemssystem er det blevet meget lettere og hurtigere at oprette medlemmer, medlemskaber og hold. Vi kan nemt tjekke status på betalinger og generelt sikre, at vi ikke glemmer noget” fortæller Jenni Ørum, som er spamanager hos Alsik Hotel & Spa.

Online tilmelding øger medlemsantallet

En af de ting Jenni allerede kan se en virkning af, er et stigende antal af medlemmer til deres fitnessafdeling. ”Alene i oktober har vi fået 50 nye medlemmer. Det har vi aldrig oplevet før. Med systemet kan vores medlemmer hurtigt og nemt oprette sig online, hvor de før i tiden skulle ned til os og udfylde en blanket, som vi så efterfølgende skulle indtaste i systemet. Den online mulighed gør tilmeldingen meget lettere for både medlemmer og medarbejdere”, fortæller Jenni.

Jenni har siden februar 2022 været ansat hos Alsik Hotel & Spa. En del af hendes arbejde består i at optimere og forsimple komplekse arbejdsgave, hvor dette er muligt.

”Det var hurtigt tydeligt at oprettelse af medlemskaber, opkrævning af betaling, holdbooking og bogføring var meget omstændigt og krævede for meget tid. Jeg har selv, som medlem og instruktør i et fitnesscenter, haft lidt kendskab til Flexybox, og generelt har jeg hørt godt om systemet, så da jeg spurgte mit netværk, hvilket system jeg skulle bruge, så var svaret klart. Vi skulle bruge Flexybox”, siger Jenni.

Vi mindsker menneskelige fejl

I dagligdagen oplever Jenni, at de mindsker menneskelige fejl, da mange manuelle arbejdsgange nu i stedet sker automatisk. Her taler hun blandt andet om holdaflysning og betalingsstatus.

”Gennem Flexybox sker holdaflysning automatisk, hvor vi før var nødsaget til at ringe ud til hvert medlem, der var tilmeldt holdet. Det resulterede i en masse manuelt arbejde, som vi nu er fri for. Omsætningsmæssigt kommer vi også til at mærke det, da vi ikke selv skal holde øje med om folk betaler til tiden. Nu kommer der i stedet en stor rød advarselsbesked op på det enkelte medlem, som gør os opmærksom på det, og vi kan efterfølgende trække en rapport for at få en komplet liste. Det mindsker fejl fra vores side, da det manuelle arbejdet i stedet sker automatiseret”, fortæller Jenni.

Bedre fastholdelse af medlemmer

Det nye medlemssystem har også lettet arbejdet med at sætte medlemskaber i bero.

”Mange af vores medlemmer har haft et ønske om at sætte deres medlemskab på pause i løbet af sommeren. Det var ikke muligt i vores gamle system, hvilket resulterede i, at mange af medlemmerne valgte at melde sig ud og først flere måneder senere meldte sig ind igen” fortæller Jenni og fortsætter:

”Med Flexybox kan man let sætte et medlemskab i bero, og det gør det nemmere at fastholde medlemmerne, da de hurtigere kan aktivere deres medlemskab igen. De skal ikke tilmelde sig på ny, hvilket var tilfældet før. Det skaber en større fleksibilitet for medlemmerne, og vi sparrer tid på alt det administrative”.

Et godt samarbejde lige fra start

Alsik Hotel & Spa har siden september 2022 brugt medlemssystemet fra Flexybox, hvor de gennem et onboarding forløb er blevet klædt på til at anvende systemet.

”Onboarding af systemet har fungeret rigtig godt. Der har været en god kommunikation under hele forløbet, og det gode samarbejde er fortsat efter vores onboarding er afsluttet”, fortæller Jenni og fortsætter.

”Flexybox har været rigtig gode til at forklare, vise og lære fra sig. Undervejs har vi flere gange fået forskellige aha-oplevelser, hvor det er gået op for os, hvor nemt og enkelt systemet gør de processer, som før har været meget kompliceret og tidskrævende. Systemet er også meget overskueligt og brugervenligt, så du behøver ikke have den store tekniske forståelse for at kunne navigere i det, hvilket giver en god oplevelse for både vores medarbejdere og medlemmer”.

Jenni er derfor heller ikke bleg for at anbefale Flexybox til andre.

”Jeg synes, man skal vælge Flexybox, hvis man gerne vil gøre sin egen dagligdag lettere. Det er genialt, at så meget kan sættes op til at køre automatisk, så man kan bruge mindre tid på det administrative arbejde og mere tid på sine medlemmer”, afslutter Jenni.

Vi har disse produkter

Skal vi finde en løsning til dig?​

Kontakt os, hvis du er blevet nysgerrig på fordelene ved at samle din drift ét sted og gerne vil høre om alle fordelene.
Det er uforpligtende at tage en snak med os.

Bliv inspireret af andre fra samme branche

Kontakt os - så hjælper vi dig videre!